Outfit
Tørklæde - H&M//Jakke - Gina tricot//Trøje - Pieces//Halskæde - Pilgrim//Bukser dr.deim
Første advent og anden advent fik jeg denne jakke. Jeg er utrolig glad for den og har brugt den næsten alle dage siden. Den ser utrolig koldt ud, hvilket jeg også har fået spørgsmål om jeg ikke fryser. Men den er faktisk overraskende varm, haha. 

Håber i har det godt ude i snevejret.
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Jeg er 100% på jeg ikke er den eneste der er vilde med de fine armbånd/elastiker fra Madame pom pom, jeg synes bare ikke at jeg har lyst til at betale så meget for sådan nogle, fordi man kan jo lige så godt selv lave dem. Det er utrolig nemt, dog er det ikke helt de samme eftersom jeg har pyntet dem med nogle perler, men det bestemmer man jo selv. Perlerne er nogle som jeg havde liggende, men man kan jo finde så mange fine perler alle mulige steder. Elastik båndet er lidt svære at finde med mønstere, men min mor fandt noget i en stofbutik i Vanløse. Det eneste man skal er at binde en knude også er det færdig, det nemmeste smykke jeg har lavet!

Jeg håber at i havde en god jul i går, men jeres familie. Det havde jeg i hvert i fald!

Likes

Comments 

Det er utrolig svært at tage billeder, fordi det bliver så hurtigt mørkt ellers så regner det. Men jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg med det musik jeg hører for tiden. Jeg har nok ikke en særlig speciel musik smag, den er nok som de fleste andre på min alder. Men det gør jo heller ikke noget.


Likes

Comments


Om vinteren går jeg mest med mørke neglelakker, og om sommeren mest lyse. De her tre neglelakker er nogle af mine ynglings til om vinteren. Mine ynglings neglelak mærker er nok kiko og essie, som jeg synes er dem der holder bedst. 

Nu er det virkelig ved at blive jul, jeg har købt alle julegaverne og har allerede holdt jul hos min far. Det var super hyggeligt, jeg vil lave et samlet indlæg med alle mine gaver, men jeg fik bla. 2 trøjer. Jeg håber i nyder det sidste af juletiden.

Likes

Comments