Jeg får ikke opdateret bloggen, så jeg har besluttet at holde en pause. Jeg ved ikke hvor lang tid måske kun 1 uge, 2 eller måske helt til jul, men når jeg får lysten tilbage. Jeg vil ikke sætte en tid på fordi så vil det ikke være lysten der for mig tilbage. Det er nogle jeg har tænk over og jeg vil hellere give jer nogle gode indlæg end nogle som bare kommer ud fordi jeg skal skrive noget. Det er simpelhen pga. af at jeg ikke rigtig har lysten og tiden pga. så mange lektier, familie og veninder. Jeg kommer nok til at forberede nogle indlæg og sådan fordi jeg vil savne det. Måske hvis jeg finder noget at blogge om kommer der noget ud på bloggen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Bloggen er ved at blive til en "newinbillederafmigoutfit" blog. Jeg ved ikke om det er godt?Men det er lige hvad jeg føler for. Det her er min vinter jakke, som jeg købte fra nogle dage siden.

Jeg synes det er ved at blive ret koldt(!!) men det er meget dejligt at bare gå rundt i striktrøjer og hyggesokker, haha. Jeg lover der kommer nogle mere inspirerende indlæg i fremtiden.

Likes

Comments

Outfit
Jeg har lavet nyt navn til bloggen, lavet lidt om på layoutet og prøvet at lave billederne større, men jeg kan ikke finde ud af om de er for store?Hvad synes i?

Trøjen købte jeg til kultur nat i København i fredags, den er fra gina tricot og kostede 130 kr. Jeg håber i nyder ferien selvom vejret ikke lige er fantastisk..


  • Posted i: Outfit

Likes

Comments