Outfit
Cecilie Copenhagen outfit
For tiden går jeg og drømmer om trøjen fra Cecilie Copenhagen. Men jeg synes alligevel det er ret mange penge at smide efter en trøje, men da jeg var i Lyngby i sidste uge faldt jeg over en trøje som havde lidt det samme fra Saint Tropez, den har jeg bestilt hjem og glæder mig meget til at få den!

Igår var jeg i biografen for at se "If i stay" virkelig en god og rigtig tude film, i kan se trailer her. Jeg kunne rigtig godt lide den, den var utrolig sød også var den også lidt anderledes. Idag er bare en "Slappe af søndag" med lektier, te og måske en gå tur i skoven om lidt. Håber i nyder weekenden!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Outfit
 Tørklæde H&M//Trøje - Vero moda//Bukser - Dr.denim//Armbånd - Bechristensen//Ur - Casio
Idag før jeg tog til dans tog jeg lige nogle billeder sammen med Emilie og Katrine. Her kan i bedre se det tørklæde som jeg købte i fredags til kultur nat, jeg er utrolig glad for det. Trøjen er også ny og er købt i vero moda i Lyngby.
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments


Trøje - Only//Net - Primark
Trøje - Adidas// Bukser - Dr.denim//Sko - Nike// Taske - Day// Armbånd - Bechristensen
Vi købte kanelsnegle i bilka
Vi spiste aftensmad på Casa Nostra 
Vi tog et smut på Frederiksborg slot
Min jakke Only - Katrines jakke Zara

De havde sat fakler op i slots haven, det var utrolig svært t tage billede af så det her er det bedste.
Billede lånt fra Katrines blog her- Katrines køb var denne trøje fra New Yorker til 179 Kr.
Mine køb - Victoria secret Bika 60 kr.//Tørklæde H&M 80 kr.
I fredags var jeg med min veninde Katrine til kultur nat i Hillerød. I kan egentlig bare se på billederne hvad vi har lavet. Det var utrolig hyggeligt og vi skal der ind igen næste år.

Idag står dagen bare på lektier, film og te. Håber i har en god weekend!

Likes

Comments


 Mine forældre er skilt så jeg har jo 2 værelser, i har set det hos min mor. Nu kan i se det hos min far. Jeg er i gang med at lave om, og har lige fået et nyt skrivebord, mangler bare lige nogle billeder så det kan blive hyggeligt. Spørg gerne hvis i vil vide hvor noget at det er fra.

Idag har bare været en normal dag i skole. På lørdag tror jeg at jeg tager ind til Lyngby med min mor så det kan være jeg får købt noget. Nu tror jeg at jeg vil sætte mig til at kigge på min dansk stil til fredag, suk.

Likes

Comments


For efer hånden noget tid siden fik jeg min første bioderma(Den lille) den var hurtig væk for hold da op hvor er den fantastisk! Det er en make-up fjerner og en mild ansigtsrens i en. Jeg købte den for at bruge den som en rens men jeg endte med at bruge dem som make-up fjerner. Det har siden været min ynglings make-up fjerner. I sommerferien var min søster i Frankrig hvor den er meget billigere, hvor jeg fik hende til at købe en stor. Den er utrolig dyr i Danmark men kan købtes på nogle apoteker ellers kan man få dem til at bestille den hjem. Den lille betalte jeg 75 kr. for som er ret dyrt efter som man bruger den hurtigt og der kun er 100 ml i. Jeg kan virkelig anbefalde den.

Idag står dagen på lektier og i aften smutter jeg ind til Østerbro med min familie og spiser hos min søster. I må virkelig undskylde alt den manglende blogning men jeg prøver at kommer tilbage, og spare jer lige fra den lange undskyldning.

Likes

Comments