Idag har jeg været sammen med min veninde Emilie(Tjek lige hende blog her) vi gik i tænkeboks fordi jeg vil have et nyt navn, jeg synes det andet var for kedeligt og da jeg lavde bloggen havde jeg ikke rigtig tænkt over navnet betyd meget for bloggen. Nu hedder bloggen"Memories in life" Hvad synes i om navnet?Jeg har også lavet nyt layout men det kan godt være jeg laver det om igen, fordi jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal have noget mere farve på. Hvad synes i?Håber da i kan lide det da jeg har brugt hele eftermiddagen og aftenen på det. Jeg kommer op med nogle flere indlæg snart, men jeg skal lige på plads med den nye klasse og det nye hus, hvor der også kommer en room tour når det er færdigt.Knus 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Endelig fik jeg taget billederne af det jeg fik købt i Barcelona. Det bliver bare lige et hurtigt indlæg, da jeg skal videre til Konfirmations møde om en time og skal også nå at spise. Idag har jeg sådan set bare været sammen med min veninde Mia og været i skole, sådan en normal hverdag.
Tørklæde fra Zara:Jeg "faldt" over det her tørklæde i Zara en af de første dage, jeg synes det var så flot og så var det på tilbud. Det var sat ned fra 13 euro til 6 euro hvilket jeg synes var dejlig billigt.
Trøje fra Brandy Melville: Virkelig ynglingsbutikken, den er så god den butik. Trøjen er så blød at røre ved og jeg havde den på første skoledag.
Trøje fra Zara:Jeg mangler virkelig basis trøjer, også fandt jeg den her fra Zara til 6 euro og den sad perfekt.
Shorts fra Hollister: De her shorts synes jeg var så søde, de er så bløde at røre ved også elsker jeg bare Hollister! Synes det kunne være fedt med nogle hvide shorts til brune ben, også kan de bruges til hverdag, idræt og at sove i.
Halskæde fra Forever21: Jeg synes, jeg manglede en halskæde, da jeg brugte den samme hele siden, så jeg prøvede at finde en i forever21 og fandt så nogle at vælge imellem.Tror den kostede 6 euro.
Neglelak fra Etnia:Jeg manglede en almindelig basis neglelak så fandt jeg den her i en lille fin, billig make-up butik.
Neglelak"Strong nails" fra Kiko:Jeg havde overvejet at købe en Strong nails fra Essie, jeg havde hørt at kiko skulle være ret godt så den kom op til kassen, den kostede vist nok kun 2 euro.
Læbepomad fra Etnia:Jeg ville gerne have sådan en her, så jeg købte da også sådan en i Etnia.
Så har jeg glemt at sætte nogle ringe som jeg købte i brandy melville ind, men jeg kom til at købe dem for store, så jeg har tabt 2 ud af 3 af dem.Likes

Comments

Endelig kom billederne fra Barcelona! Et haul fra Barcelona kommer også; jeg skal bare lige havde taget billederne. 
Idag har jeg været i Fields med min veninde Julie, det var super hyggeligt! Jeg fik købt en trøje fra Zara, som nok skal komme på bloggen, vi var også i 1D World, da vi begge er kæmpefans. Bloggen har ikke været så aktiv: 1: fordi jeg selvfølgelig er startet i skole og lige skal have styr på lektierne, 2: jeg skal flytte på Lørdag så det skal jeg lige have styr på også og 3:  fordi jeg har fået ny klasse så jeg skal lære alle de supersøde mennesker at kende!
 Starbucks
 Jeg elsker virkelig palmer
 Sagrada familia, som virkelig er den flotteste kirke
 Sagrada familia - bagsiden
 Sagrada familia - indeni
Mig i Park Güell

Likes

Comments

Idag har jeg været inde i København, hvor vi spiste Hviids is som jeg virkelig kan anbefale. Da jeg var en helt lille baby boede jeg faktisk på Østerbro - lidt sjovt. Bagefter tog vi videre til Carlsberg i Boxland, hvilket var ret hyggeligt, bare lidt ærgeligt der var så meget der havde lukket, fordi det er søndag. Vi tog så videre til Fields, hvor jeg skulle i 1D World (Ja jeg er kæmpe Directioner). Jeg har forresten mærkelig nok ikke været i Fields før, men kommer helt klart igen.
Imorgen starter vi jo i skole, glæder mig meget til at se alle veninderne, tirsdag til onsdag tager jeg på Introtur med den nye klasse. Undskyld indlægget med billeder fra Barcelona ikke kom ud idag, men mit kamera havde ikke mere strøm.
Her i ferien fik jeg den her af min far, har længe ønskede mig den fordi jeg kun har hørt godt om den, og den er god. Den dufter så dejligt af BOBBLE GUM, og så gør den mit hår helt bløødt. Kan virkelig anbefalde den.


Likes

Comments

Jeg har ikke blogget i næsten en uge, grunden er egentlig, at jeg gerne vil nyde resten af min ferie og jeg var ved min far med dårlig internet som sagt. Billederne fra Barcelona kommer nok op i Weekenden, og et haul kommer også op inden for den her uge. På mandag skal vi jo starte i skole, tilbage til hverdag, jeg skal op i 7 klasse hvor vi skal have nye klasser. Idag var jeg med min mor ude at købe ind i Rema 1000, vi gik og kiggede lidt rundt og så så jeg den her, jeg synes den var virkelig fin også kostede den kun 40kr! Spørg hvis i vil vide hvor noget af make-uppen er fra.

Likes

Comments