Pictures

TRØJE HER

Denne trøje fra danske Saks Potts har været på min ønskeliste, siden jeg så den på Sarah Hyes blog. Da jeg måtte erkende, at jeg ikke fik den i fødselsdagsgave, den var på halv pris og jeg havde et lille break down over SRO( som I kan læse om her ). Så bid jeg i det sure æble og betalte hele 50 kr i fragt oveni, hvilket jeg synes er alt for meget for fragt haha. Jeg ved, at det ikke koster så meget at sende en pakke, selvom det er overraskende dyrt. Til gengæld så fik jeg en mail en halv time efter om, at den var på vej, den var pakket fint ind i lyserødt papir(og bobbleplast), da jeg modtog den og en lille håndskrevet note. Jeg synes, at detaljen på bagsiden er så fin, og for at være ærlig, så bruger jeg mest enkelt tøj. Så NEJ den er ikke kedelig, men NEM at style. Det må næsten være nyt motto. Jeg vil smutte tilbage til min "elskede" SRO, og få den skrevet færdig med litteraturlisten og det hele. God lørdag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Inspiring

BILLEDER FRA PINTEREST

Jeg sidder midt i min sro skrivning, som skal foregår de næste to dage også. En sro er en mindre opgave, der minder om en srp, men den skal bruges til at blive forberedt til srp i 3.g. Jeg har studieretningsfagene mediefag og samfundsfag. Derfor skriver jeg selvfølgelig i de to fag. Jeg skal skrive om bandekriminalitet og derefter analysere en film om bander. Emnet synes jeg egentlig er fint, men jeg må indrømme, at jeg fik lidt død i går og sad og så Gilmore Girls, upss.

I weekenden var jeg inde hos min søster på Østerbro for at spise aftensmad og med min mor på en gåtur i indre by. Planen var egentlig, at vi skulle ind for at sige et farvel til Prins Henrik. Men hold da op en kø. Det opgav vi hurtigt, da køen var langt over en kilometer. Jeg forestiller mig først nu hvor slemt det må være at være til black friday i Amercia. Jeg tænker, at køen kan sammenlignes med sådan en kø. Det er så sejt, at der er så mange, som er der for kongehuset for tiden. Jeg synes virkelig, at det viser et sammenhold i Danmark.

Likes

Comments

Outfit

TRØJE VERO MODA // BUKSER ZARA // BÆLTE H&M // JAKKE H&M

I dag er dagen før den store dag. I morgen er det nemlig min 18-års fødselsdag. For at være ærlig, så har jeg egentlig ikke lyst til at blive atten. Det lyder alt for voksent for mig, og dermed medfølger der en masse ansvar og forpligtigelser. Jeg er da slet ikke klar til at skulle sørge for pligter selv, altså kan knap nok tage mig sammen til at ringe til lægen for at bestille en tid. På den anden side er der og visse fordele ved at være atten. Der kan tages kørekort blandt andet. Hvad angår kørekort, så er jeg såmænd ikke nået så langt. Jeg er i midten af 2.g, som skulle være den travleste tid i gymnasietiden, som jeg slet ikke er i tvivl om. Det kan i hvert fald tydeligt mærkes. Mine planer er nok derfor at vente til efter gymnasiet, selvom, at det er svært at se alle rundt om én hele tiden skal til teori, glatbane - you name it. Men når jeg ikke har kørekortet, så skal der da ikke findes på dårlige undskyldninger for at hente venner rundt omkring, men kun få nogen lift i ny og næ haha.

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments