Gårdagens träningspass blev 5,5 km PW med familjen och ett ben-rumpa pass på gymmet ca 40 min. Ett ganska lazy pass men jag avslutade stark med några set squats!

Idag är det jobb på schemat, får se hur kvällen ser ut. Om det blir Friskis eller ett pass på vardagsrums golvet! Hade varit skönt att tömma kroppen på ett hårt skivstångspass men som sagt, we'll se!

Två bilder från igår, nya träningstights från ICanIWill och vår kvällsmat. Proteinpankakor med keso/kvarg och hallon och banan 😋

So long!

Likes

Comments

Efter en lång jobbhelg var det skönt att komma hem en stund och bara få vara hemma! Jag lagade mat, tränade och duschade innan det var dags att åka mot nästa jobbpass!

Träningen idag blev ett pass armar axlar med 10 minuters uppvärmning på crosstrainern.
Jag körde flyes, press, tricepscurls, axelövningar med kort gummiband och liggande chins.

Jag tänkte lägga upp första formbilderna idag. Det är ju måndag och väldigt lätt att komma ihåg att ha som formchecks dag!

Jag tänker att en omgång bilder första måndagen i månaden borde jag kunna lägga ut för att se om det blir några resultat!

Nu ska jag äta lite kvällsmat!
Tack och hej!

Likes

Comments

Idag fick jag en ide om att skapa en blogg för att skriva om min träning och lägga upp bilder på mina framsteg. För att jag själv ska kunna se resultat lättare och för att kunna utvärdera mitt arbete med min kropp, så att jag ska kunna utvecklas ännu mer!

Jag är så otroligt taggad för att köra riktigt hårt när min förkylning gått ur kroppen! Det är min tur att bli stark, formad och fylld av energi!

Jag är så fruktansvärt trött på att titta på mig själv i spegeln och känna mig besviken.
Eller att titta mig i spegeln och se förbi tjejen som står där, för att drömma om hur jag hade velat att hon såg ut!

Det är dit jag ska nå, fram till den där kroppen jag önskar att jag ser i spegeln. Armar som vittnar om att "hon kan göra chins", en snygg stabil bål och ben och rumpa som med snygga formade muskler bär upp mig med stil!

Det kommer att ta tid, innebära många timmars slit och jag behöver sätta mig in i kosten ännu bättre än idag. Men jag är redo! Nu jäklar kör jag järnet. 100%

Jag ser fram emot resan och resultaten!
Passen ska vara hårdare och svettigare. Delmålen konkretare och belöningen efter slitet mer tillfredställande! 💪🏼

/Louise

Likes

Comments