Mår ej bra just nu och tänker ta en paus från detta nu får se när jag kommer tillbaka eller om jag ens för det. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag påväg till tandläkaren och de ska kolla hur det ser ut och om det är någon framgång! Och det tror jag det är, vill verkligen ta bort den innan sommaren och ha fina vita o raka tänder, men sen efter detta är det tillbaka till skolan och ha några lektioner. Sedan hem o "plugga" finns ej så mycket men vi har ett till prov och det är fysik.....


Likes

Comments

Mitt "morgon" inlägg kom aldrig upp, jätte konstigt fattade inte vad som hände! Men idag har varit en helt ok dag, först nationella sedan prestationer och till sist hjälpte vi toll att städa "skolan" och vi fick 20 000kr tror jag det var för våran resa till Prag som är om bara 19 dagar kvar det är skjut! Är så skjut taggad kommer bli så roligt, men nu sitter jag i soffan och äter lite vindruvor o jordgubbar, mums!
Likes

Comments

Och nu är det dags för mig att lägga mig i sägen och sova, imon är det ett till nationellt prov och sen är det slut med alla nationella prov. Asså det kommer vara en sådan lättnad och så skönt att vara klara med det, ska bara säga att jag har alltid trott att det skulle vara så skjut svårt och att det skulle vara grymt läskigt. Men nej, där hade jag fel, det har varit mycket enklare än vad jag har trott och det känns väldigt skönt.. Men ibland sägs det när det är enkelt gör du det fel, så jag får ju se vad som händer när jag får tillbaka min betyg!


Likes

Comments

Idag i skolan har det var en rätt så gooo dag, provet gick jätte bra sedan fick jag reda på att jag skulle göra ett till prov och det fick också bra! Sedan har vi bara haft några presentationer och nu film! Har på mina nya byxor idag och de är så cozy, verkligen dröm när man vet ej vad man ska ha på sig, vill se slapp ut och sedan vara bekväm :))


Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan just nu och väntar på att vi ska börja, jag är inte direkt taggad men vad ska man göra. Jag ska allafall försöka på varje fråga.


Likes

Comments

Det har blivit en liten standard nu att facetima (säger man så) med Emma nästan varje kväll, det är grymt roligt för vi träffas ju inte så ofta men ändå "ser" vi varandra liksom nästan varje dag! Men nu har jag duschat och bäddat ner mig och "pluggar" för NP, säger bara lycka till! Till mig och alla andra 98:or där ute:))


Likes

Comments

Blir så arg på mig själv att jag inte har ta tag i bloggen, tycker det är kul att blogga och att ni fortsätter att följa min blogg.
Nu har jag bestämt mig att jag verkligen ska göra mitt bästa på att uppdatera min blogg så mycket som möjligt! Vet att jag jag sagt detta några gånger men nu menar jag det, vet att jag jag sagt att jag verkligen menar det varje gång men nu jävlar asså.

Idag stannade jag hem från skolan för jag hade ont i hela kroppen och huvudet. Så jag stannade hemma, måste ner till hallen senare för att dela ut några blad i området och sen får jag se vad som händer, måste verkligen plugga till NP imorgon men jag tror det kommer gå bra!
Min underbara vän Kajsa o jag :p


Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen med Kajsa o hennes föräldrar och de ska släppa av oss i stan, jag ska lämna tillbaka en tröja och ska kolla runt om jag hittar någon annan fin blus! Hoppas verkligen att jag hittar en, vill verkligen ha en färgglad blus in i garderoben. Men sen ska vi träffa en också och prata lite.


Likes

Comments