Vecka 2

Vecka 2 av 2021 har varit givande på så många sätt. Efter nyår kände jag mig helt ur balans och hade varken energi, motivation eller kreativitet att göra någonting. Men nu känner jag mig äntligen på banan igen! Veckan startade med sömnproblem, mardrömmar och jag kände mig hängig och förkyld. Jag drack massor av te och försökte äta bra mat. Försökte bryta mitt sömnmönster (kunde inte somna förens 03:00 vissa dagar) och tillslut började kroppen komma till ro igen. Vanligtvis går jag gärna och lägger mig tidigt för att gå upp tidigt men vintern är en svår tid för mig och bristen på ljus påverkar mig mer än jag tror.


Under veckan fick jag tid att sätta mig ner och planera och skapa i min bullet journal. Planerade in mina studier (som äntligen börjar imorgon) och gjorde några sidor för att hålla koll på mina mål.


Tidigare år har haft haft specifika och hårda mål där jag i princip försöker skrämma mig själv att klara av dem, vilket såklart i längden inte blir speciellt hållbart. Så i år är ”målen” snarare teman. Några få fokusområden jag vill fokusera mer på, lära mig mer om och göra dem till en naturlig del av mitt liv. Målen för i år är:

- Hälsa! (Göra träning till en naturlig rutin & ge kroppen den näring och kärlek den behöver.)

- Spara pengar! (Göra aktiva val för att spara mer pengar, lära mig mer om aktier & sparande)

- Lyssna inåt! ( Säga ja till saker som gör mig gott, säga nej till saker som skapar stress eller oro & träna min inre röst till att prata snällare).


Bilden ovan är min nuvarande vision board skapad utav Pinterest-bilder. Älskar Pinterest och att skapa mood eller vision boards. Blir glad när jag ser en överblick över det jag strävar emot: Lugn, träning, hälsa, god mat, läsa böcker, njuta av naturen och det enkla i livet.


Vecka 3

+ Ser fram emot att påbörja nästa termin!

+ Ser fram emot att börja skriva några inlägg till bloggen!

+ Ser fram emot att träna!


Hoppas ni har haft en bra start på det nya året!

Kram Emilia

  • Inspo

Gillar

Kommentarer