Spara pengar + 50kr i gåva

Har ni hört talas om Refunder? Troligtvis så har ni redan det men om ni har missat det så kommer här lite information och ett bra erbjudande till dig, din familj och dina vänner. (Detta inlägg innehåller reklam för Refunder.se)


Refunder.se är en tjänst på nätet som ger dig riktiga pengar tillbaka på köp du utför även om butiken har REA. De har över 903 butiker att välja mellan så det finns pengar att spara för alla. Det är en perfekt tjänst för oss som gillar att shoppa på nätet. Så varför inte spara några kronor på köp vi ändå skulle ha gjort?

Genom att använda länken eller min kompiskod: Louiseemilia50 får du 50kr i bonus!! (När du genomför ditt första köp inom 45 dagar för minst 100 kr så får du 50 kr i bonus.)

LÄNK: https://www.refunder.se/bjud-in/Louiseemilia50


Varför är Refunder.se bra?

- Sparar pengar på köp jag skulle gjort ändå!

- Kan skapa en kompiskod som ger både mig och mina vänner 50kr i bonus!

- Håller koll på erbjudanden från mina favoritbutiker.


Köp inte saker i onödan men för att sammanfatta om du är sugen på att shoppa från någon av Refunder.se 903 butiker (exempelvis Nelly, Nordicfeel, Bubbleroom, Cocopanda, Ideal of Sweden osv osv). Så får du möjligheten att får 50kr i bonus OCH riktiga pengar i form av återbäring från Refunder som betalas ut till din bank MEN du får även speciella rabattkoder från dina favoritbutiker på refunder.

Kram Emilia

Gillar

Kommentarer