Nu vet jag!

I många år har jag försökt blogga och det slutar alltid med att jag struntar i det tillslut. För vem skulle ens vilja läsa? Vad kan jag bidra med?

  • Problemet är att jag tittar på de stora media/influencerna och förminskar mig själv i deras skugga. Jag har fokuserat på fel ämnen och på så sätt känt mig oinspirerad och sedan gett upp för fort
  • Jag älskar att följa andras lyxiga verklighet. Jag hade också älskat att resa världen runt. Köpa nya kläder, inredning och möbler var och varannan dag för att sedan byta nästa månad. Men jag har också insett att det skapar press och orimliga ambitioner hos mig själv.

Jag ser mitt liv och mående som vågor. För förr eller senare får jag alltid en känsla av att jag måste ”get my life together” och det är där mitt intresse verkligen ligger. Jag tror inte att jag kan må perfekt hela tiden utan jag vill lära mig att rida ut vågorna på ett bra och hälsosamt sätt.

V A D V I L L J A G ?

X Jag vill spara pengar!

X Jag vill lära mig nya saker!

X Jag vill bli starkare!

X Jag vill bli bättre på att organisera!

X Jag vill bli mer kreativ!


Om jag börjar skriva om sådant som själv intresserar mig så tror jag att kreativiteten kommer av sig själv. Jag ska börja skriva för att hjälpa mig själv och kanske kan det hjälpa någon annan också om jag har tur. Känns som en bra början på det nya året.

XOXO Emilia

Gillar

Kommentarer