Header

Idag er der 29 dage til at mit livs eventyr begynder. For dem der ikke ved det, så rejser jeg snart til USA for at være au pair i et år - måske mere? Det er der ingen der ved endnu. Jeg har en masse tanker om min afrejse, og dem vil I få lidt af vide om nu.

Selvfølgelig glæder jeg mig som en sindssyg! Men jeg er samtidig også mere nervøs end jeg nogensinde før har været i mit liv. Jeg rejser væk fra ALT jeg kender - min familie, venner, omgivelser, mit arbejde og min comfort zone. Mange siger pga. min angst at jeg er super modig at jeg gør det her, og der er jeg da også enig. Jeg er bare nået til det punkt i mit liv, hvor jeg ikke vil lade angsten styre mig, mit liv og hvad jeg har tænkt mig at gøre og ikke gøre. Det har jeg gjort før, og det vil jeg bestemt ikke tilbage til. Selvfølgelig bliver det pisse svært at være væk fra mine venner og familie, men jeg ved at jeg kommer over til den sødeste familie nogensinde og jeg vil få venner for livet! Og så er folk herhjemme jo ikke længere væk end et facetime eller skype opkald - så jeg tror at alle lige kan klare de 365 dage jeg er væk.

Herhjemme er vi så småt ved at være klar til afrejsen - mine kufferter står (godt nok stadig tomme) inde i stuen og er klar til at blive pakket, jeg har mit visum og alle mine papirer klar til når jeg skal afsted. Gaven til mine værtsforældre er købt, og slikket til mine værtsbørn skal snart købes.

Om jeg fortryder? Ja. Jeg ville da lyve hvis der ikke er aftener hvor tankerne får magten, og jeg begynder at fortryde min beslutning om at bruge et år i udlandet, og endda så langt væk. Der er da gange hvor jeg har været tæt på at ringe til mit bureaus kontor og sige at jeg ikke kan fuldføre det, men jeg nægter det simpelthen. Jeg ved det er angten og total tankemylder der tager over sent om aftenen, som gør jeg tænker på den måde. Heldigvis er der flere dage hvor jeg tænker super positivt og ikke kan tænke på andet om hvor meget jeg glæder mig til at jeg skal over til den sødeste familie, og få et fandens fedt år!


Velkommen til min blog om mig, mine tanker og mit år i USA. Jeg vil prøve at opdatere så meget som jeg lige kan, men som I nok ved så bliver min verden væltet fuldstændig om, så bær over med mig ;-)

Likes

Comments