VECKAN SOM GÅTT

Bloggen har ekat tomt i några dagar, jag har haft fullt upp med jobb och annat. Har ni gjort något roligt under veckan som varit? I måndags kom jag hem från Hälsingland sen dess har det varit fullt ös för min del.

I Onsdags mötte jag upp @tildablanksvard för middag på Orangeriet. Vi hade det supermysigt och trevligt <3

Till middag beställde vi in varsin sallad jag tog deras tonfisk sallad medan Tilda deras Caesar sallad. Båda smakade bra och vi gick där ifrån mätta. Det kändes inte riktigt som ett typsikt matställe utan är nog bättre ifall man vill ta en drink eller snacks. Bara ett tips ifall ni har tankar att gå dit!

I fredags var jag ledig, så efter jobbet i Torsdags tog jag tåget ut till Nynäshamn med Elina. Då vi skulle spendera en natt på morfars landställe ute på ön som jag kallar det. Det tar bara 1 timme ut med tåg till Nynäshamn, så när jag är ledig brukar jag passa på att åka ut. Vi hade det så mysigt och vädret levererade på topp!

Ikväll åt vi takeaway från Thai housewok till middag, MUMS! Nu ska jag ta en lååång dusch och sen bara ta det lugnt. I veckan väntas det jobb mån - tis och ons - tors, resten av dagarna är jag ledig. HURRA!

Troligtvis åker jag ut till ön dom dagarna jag är ledig och myser med familjen där. På torsdag kommer numera min kollega men även vän Wilma över på middag, annars ska jag försöka ta tag i träningen mer under veckan. Den har blivit ner prioriterad senaste veckorna dels för att orken/tiden inte funnits där men även den tropiska värmen vi har. Ser ut som det ska bli lite svalare under veckan, så ska försöka ta mig ut på nån löprunda och kvällspromenader!

LouiseEdling

  • Postad i: Vardag

Gillar