HÄNG I STAN & MYSKVÄLL

Som ja skrev i gårdagens inlägg skulle ja och min kompis till stan för att hänga o käka lunch. Så i det här inlägget tänkte jag berätta om hela min dag igår.

Dagen började med att jag möte upp Hanna klockan 11 på tågstation för att ta ett tåg till Kungsträdgården. När vi väl kom fram till Kungsträdgården gick vi till Zara för att titta. Tyvärr hitta jag inget där men Hanna hitta en jättefin tröja. Efter vi gått runt där vid normalm ett tag gick vi Sturegallerian och titta, ville jättegärna köpa ett par nätstrumpor men hitta inga i rätt färg eller storlek:( Efter det blev det lunch på phils burger, ett av mina favoritställen:)

Fina Hanna!!

Hanna ville gå till en vintage butik på Karlavägen så vi gick dit. På vägen dit gick vi förbi massa gator och områden vi aldrig gått på innan, så det var roligt att se det. Vi tog massa bilder och sen gick vi i allén på Karlavägen vilket var så mysigt..

När vi väl kom fram till butiken visa det sig att det var surtant som jobba där och som vägra släppa in oss:(((. Vi gick runt lite i det området sen tog vi tunnelbanan och tåget hem. Vi bestämde oss för att åka till centrum o titta lite mer där i butiker. Jag hitta 3 grejer där visar de i ett senare inlägg. Sen vid 17 tiden skjutsa pappa hem oss. Sen på kvällen åkte mamma och Sofie oooh köpte sushi. Medans dom var iväg gjorde jag det lite mysigt framför teven och när dom kom hem satte vi oss framför teven och åt sushi. Vid 23.30 somnade jag efter en mysig dag.

kram/L

LouiseEdling

Gillar