TRÄNINGEN FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Idag efter frukosten hamnade jag och mamma i litet tjafs, vilket gjorde mig lite arg och ledsen. Bestämde mig då för att köra ett 45 minuters träningspass innehållande 25 minuters yoga samt mage och rumpa i 20 minuter. Får en extra kick när jag ska träna ifall jag är lite irriterad/ har ångest, då går jag verkligen ALL IN.

Träningströja / HÄR

Finns inget som jag mår så bra av än efter ett träningspass. Efter en löprunda känner jag mig fylld av endorfiner och helt slut i kroppen. Yoga pass får mig att känna ett lugn och avslappnad känsla i kroppen. Oavsett vad jag tränar kommer det alltid en härlig känsla efteråt i kroppen.

I Mars 2020 stängde gymmen ner, sen dess har jag kört på hemma med träningen. Då kom jag in i en bra träningsrutin med att träna tre/fyra gånger i veckan. Nu utför jag nästan nån typ av träning varje dag yoga/promenad/löpning/träning med min egen kroppsvikt eller olika utmaningar. Träningen har haft en positiv inverkan på min vardag och mitt mående, den har hjälpt mig på så många sätt.

- Träningen har hjälpt mig otroligt mycket nu när vi haft distansundervisning, utan den hade jag inte haft den disciplinen till att hänga med/utföra alla uppgifter under lektionerna.

- Jag känner mig gladare/på bättre humör efter ett träningspass

- Finner ett mer lugn och mindre stress i kroppen

- Framförallt har jag mer motivation och ork till att ta tag i saker

Finns så många härliga fördelar med att träna och som har en positivt inverkan på oss individer. Tränar du något?

LouiseEdling

  • Hälsa

Gillar

Kommentarer

brandebymaddes
brandebymaddes,

Jag förstår exakt vad du menar! När man har några irriterande eller jobbiga känslor, så är det superskönt att få ut dem med hjälp av tuff ansträngning för kroppen ����🏼 Hoppas det blir bra med dig och din mamma ❤️ Jag och min mamma har också haft otroligt många bråk genom året, som vi sen vuxit ifrån, speciellt nu när jag flyttat hemifrån.

Vad skönt att träningen är så bra för dig och finns där när du behöver den!

nouw.com/brandebymaddes