TILLBAKA TILL RUTINER + GOD MAT

Hej

Sportlovsveckan är slut och de är dags att gå tillbaka till rutinerna igen. Jag hade en magisk vecka i Åre med familjen, var så härligt att komma bort en vecka. Från skolan och alla måsten. Självklart blev den en del skidåkning för mig, vilket var kul. Men de blåste en del vilket gjorde att vi var lite begränsade eller vad man ska säga vilket var lite synd. Hade velat åka mer än vad jag gjorde men sånt är livet ibland. Vi hade iallafall en toppen vecka.

Om ni åker till Åre måste ni besöka Creperie & Åre logi, dom har världens godaste crepes. Det var verkligen så gott där, jag tog en crêpe med chèvre och kyckling, så gott

Det känns skönt att komma tillbaka till skolan och rutinerna. Måste bara hitta tillbaka till min rutin gällande träning, att köra 3 pass varje vecka. Har varit lite dålig på att komma iväg till gymmet på sistone, men nu ska jag försöka få tillbaka rutinen. Imorgon ska jag gå och köra veckans första pass på gymmet tillsammans med pappa. Vilket känns bra, så jag kommer igång med rutinerna igen. Jag blir så mycket mer piggare av att träna och får mer energi till att göra saker.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på något avsnitt av någon serie.


Xoxo/Louise


LouiseEdling

  • Resor

Gillar

Kommentarer