TILLBAKA I STOCKHOLM<3

Hej, att uppdatera er så mycket jag kunde under vår vistelse i Hälsingland gick inte så bra. Men nu är jag tillbaka i Stockholm för några dagar med jobb och häng med kompisar, innan vi bär av igen. Kom hem i Söndags med bussen från Kilafors, vilket gick väldigt smidigt och bra.

Igår efter att jag slutat jobbet vid 14 mötte jag upp Elina i stan, vi strosade runt där i några timmar. Jag hittade ett par supersnygga skor på rean som jag slog till på. Jag ville försöka hitta lite nya byxor men de gick inte så bra, hittade inga bra. Efter mycket letande efter en bra restaurang hittade vi tillslut ett ställe. Vi slog oss ner på Hawaii poke för en tidig middag. Om ni är som mig som älskar bowls måste ni verkligen testa detta ställe, det var sjukt gott. Jag tog en bowl med tofu medan Elina tog en med sashimilax. Förut var jag inte så mycket för tofu men nu har jag börjat älska de.

Idag efter frukost tog jag en lång promenad längs vattnet och upp i skogen här. Så skönt när solen sken också:) Nu har jag precis ätit lunch och ska snart åka iväg och barnvakta.

Vi hörs snart igen///Louise

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar