THIS OR THAT PERSONAL STYLE EDITION

Hej!

Hur mår ni? Idag tänkte jag göra en sån här klassiker this or that. Har sett @saranilsander göra en del sånna här på hennes blogg och tycker det är rolig läsning. Därför delar jag med mig av min egen this or that personal style edition idag <3

Sneakers/Sandals

Tycker om båda väldigt mycket, men får nog blir sneakers. Sandaler kan jag bära men ifall jag går på stan eller längre sträckor blir det sneakers. Får alledels för ont i fötterna av sandaler.

Jeans/ Leggings

Gillar inte tights och hur dom sitter, föredrar därför jeans istället.

Leather/Suede

Äger inget i mocka så får bli läder, ÄLSKAR att bära skinnjacka!

Neutrals/ Bold colours

Önskar jag kunde vara en sån som bär mer färgglatt, men jag kör neutrala färger.

Heels/Flats

Bär nästan aldrig klackar, väldigt få tillfällen jag gör det. Tycker det är väldigt snyggt på andra, men vet inte om jag skulle passa i det. Får aldrig tillfällen till att bära klackar heller, får göra det vid nästa middag vi går ut. Därför blir det flats jag väljer, typ min go sko under sommaren. Dock så mår inte mina fötter så bra efter för långa sträckor med platta skor.

Hoodie/ Zip Up

Brukar använda båda men föredrar hoodie nog.

Tight fit/ Loose fit

Använder båda mycket men tycker loose fit är skönare när det kommer till jeans. Men gillar inte när det blir för pösigt osv.

Statment accessories/ No accessories

Förut använde jag sällan smycken, men idag är smycken ETT MÅSTE! Ifall jag går runt osminkad i en tråkig outfit, piffar smycken alltid upp en. Jag har nästan alltid på mig mina örhängen samt halsband från Efva Athling, dom bär jag jämt! Tycker iallafall smycken gör outfiten roligare och man känner sig på nåt sätt lite mer fräschare.

LouiseEdling

  • Postad i: Mode

Gillar