SUMMER BUCKET LIST

Jag såg att både @nellielillskog & @emmapetersson gjort en bucketlist inför sommaren, vilket jag tyckte var en väldigt rolig idé. Nu är ju sommaren redan här, men jag tänker att jag ändå delar med mig några punkter från min summer bucketlist!

1. Picknick med kompisar! Förra året köpte jag och Elina med oss lunch och snacks och slog oss ner i humleparken för en mysig picknick. Något som var väldigt mysigt, i år vill jag göra det fler gånger. Lägga ut en stor vit filt, ha massa bär/frukt, bakverk och god dricka. Åh är så pepp, ska verkligen se till att det blir av många picknickar!

2. Se fina solnedgångar från klippor <3 Nu när jag har körkort och kan faktiskt åka dit jag vill med bil. Vill jag spendera många kvällar att titta på solnedgången med härligt sällskap från klippor. Något jag inte har jag gjort så mycket men gärna vill göra mer.

Bilder från pinterest

3. Sitta på uteserveringar med en god drink! Jag har ju inte riktigt hunnit att testa stockholms bästa barer/drinkar då jag fyllde 18 under en pandemi. Men nu när restriktionerna lättas upp ska jag se till att få många härliga kvällar på uteserveringar. Ifall någon undrar vart jag kommer spendera mina kvällar hittar ni mig på en uteservering vid Strandvägen.

4. Myskvällar med vänner! Jag och mina vänner är väldigt dåliga på att hitta på saker tillsammans, men i sommar ska jag se till att få ihop många trevliga kvällar/dagar med dom. Bara laga god mat, lyssna på härlig musik och spela roliga spel <3

5. Besöka en ny plats på västkusten <3 Vi har spenderat varje sommar på västkusten sen jag var liten och hänger mycket i huset där. I sommar vill jag upptäcka en ny plats på västkusten <3 Har ni några tips? Lämna en kommentar nedan/skriv till mig.

6. Spendera midsommar med lek och kompisar! Planerna för midsommar är en så länge oklara men jag hoppas/vill gärna spendera den med kompisar och göra massa roliga leker osv.

7. Spela tennis, när jag var yngre spelade jag mycket tennis. Något jag inte gjort på ett par år nu, men jag vill så gärna göra det. Vi har ett par tennisbanor nära där vi bor som jag hoppas att kunna få med mig pappa eller någon kompis till.

8. Besöka nya restauranger i Stockholm! Senaste månaderna har det kommit en del nya restauranger till Stockholm både restaurang Ted, Spesso och Ricordi. Alla 3 står på min lista att vilja besöka under sommaren.

9. Komma iväg på en resa med tjejerna, skulle så gärna vilja åka iväg med mina tjejkompisar på en lite resa antingen till Göteborg eller Köpenhamn. Sommarjobben och scheman för sommaren blev precis klart så vi har inte kunnat boka nånting men jag hoppas verkligen att vi kan komma iväg någonstans över en helg eller så <3

10. Lära känna nya människor, i början när jag träffar nytt folk kan jag upplevas som blyg men när man väl lär känna mig så är jag väldigt öppen. Jag hoppas att sommaren bjuder på många roligheter och tillfällen att lära känna nya människor.

Bilder från pinterest

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh jaa det där är sommar för mig!

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,
Hilma Eklund ,

Låter som superhärliga saker allting! Hoppas du kan bocka av allt 💛☀️

www.nouw.com/hilma
LouiseEdling
LouiseEdling,

Det är målet! Ha en fin dag <3

nouw.com/louiseedling
stylesbyalva
stylesbyalva,

Åååh en riktigt härlig bucketlist, så mycket sommarkänslor😍 mig finner ni också i parken m picknick och i barerna haha

nouw.com/stylesbyalva
LouiseEdling
LouiseEdling,
emmapetersson
emmapetersson,

Kuul! Västkusten (bästkusten) är ju verkligen det bästa😍

nouw.com/emmapetersson
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ja finns inget härligare ställe att vara på <3

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,

Åh alltså jag vill verkligen också göra ALLT på din lista😍

nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Hoppas du får en fin fredag <3 Kram

nouw.com/louiseedling
KateOgembo
KateOgembo,

Så kul, man har ju verkligen längtat till att göra allt det!❤️

nouw.com/kateogembo
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ja eller hur? Ha en fin tisdag <3

nouw.com/louiseedling
jessieskold
jessieskold,

Älskar verkligen din lista! ❤️❤️

nouw.com/jessieskold
LouiseEdling
LouiseEdling,
seagullcrying
seagullcrying,

Skulle typ kunna vara min lista med saker inför sommaren 😊

nouw.com/seagullcrying
alexandrastrom
alexandrastrom,

Så roligt inlägg! Själv har jag aldrig besökt västkusten men hoppas få göra det när pandemin dalat neråt 😊

nouw.com/alexandrastrom
LouiseEdling
LouiseEdling,

Va kul att du tycker det! Håller tummarna att ni kan åka ner till västkusten nån gång <3

nouw.com/louiseedling
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh så härliga planer, hoppas du får en dunder sommar! <3

nouw.com/sarahlinnsliv