STOCKHOLM BRUNCH CLUB

Idag så åt jag, min syster och min mormor brunch på Sthlm brunch club, Vi kom dit runt 11.30 och sen fick vi bort runt 12, vi fick vänta ett tag men det var det värt. Maten där är så himla god det här var min andra gång jag var där. Min syster beställde en acai bowl och en milkshake, jag beställde en smoothie och belgiska våfflor med bär och nutella och mormor beställde en milkshake som hon jag skulle typ dela på.

När vi kom dit var det helt ok med folk, när vi ställde oss i kön var det typ 7 par framför oss. Vi kom in efter typ 30 minuter vilket var skönt. För ja hade typ bara ätit en macka tidigare på morgonen så ja började känna mig snurrig och hungrig. När vi gick ut där vid 12.45 var det ingen kö alls. Så om du ska gå dit skulle ja tipsa om att komma tidigt på morgonen eller mitt på dan för att stå i så lite kö som möjligt.

Allting var supergott och milkshaken, det finns inga ord hur god den va. Jag är typ fortfarande proppmätt efter det där. Glöm inte att följa mig på Instagram @louiseedling :)

Puss/L


LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

BeckJulia
BeckJulia,