SPARUTIN + TIPS PÅ PRODUKTER

God morgon på er, i dagens inlägg hade jag tänkt att berätta om min spa rutin. Det va nämligen så att igårl hade jag lite spa för mig själv, så i det här inlägget tänkte jag dela med mig av vad jag använder för produkter och hur jag gör när jag vill bli extra fin.

1. Jag börjar alltid med att skölja ansiktet med vatten innan jag lägger på en mask på ansiktet.

2. Sen lägger jag på min ansiktsmask. Jag använder mig av en kropps och ansiktsmask från lush som heter mask of magnaminty, funkar superbra. Dock märkte jag att den börjat stelna så jag lär köpa en ny snart, jag har ändå haft den i snart ett år.

Den applicerar jag ut över hela ansiktet, så här.

3. Sen sköljer jag bara bort ansiktsmasken med ljummet vatten.

4. Sedan rengör jag mitt ansikte med en cleansing cream från nivea, för att göra det extra rent och fräscht . Sen sköljer jag bara bort det med ljummet vatten.

5. Tillssit i ansiktet tar jag en toner för att ta bort allt skit i ansiktet. Har inte använt denna så mycket men jag tycker den funkar bra den tar bort all smuts och rengör verkligen på djupet.

Sen så var det dags att färga mina ögonbryn, jag har ju jätteljus ögonbryn men ja gillar inte att det är så ljusa för det finns aldrig någon produkt som är i den färgen, så ja kan fixa dom. Så då färgar jag dom bruna och det brukar jag kanske göra va 5 vecka eller så.

Jag använder mig av den här ögonbrynsfärg från depend jag har den i färgen brun, funkar superbra. Det finns ett papper i förpackningen på hur man ska göra så jag följer bara den. Efter jag har blandat produkterna kletar jag på det på mina ögonbryn, och sen låter jag det verka i 10 minuter ungefär. Sen tar jag bort det med pads och vatten. Jag glömde fota resultatet så jag visar er det i ett annat inlägg :)

Tillsist smörjer jag in hela ansiktet med denna kräm från aco, funkar superbra älskar den.

Hoppas ni gilla det här inlägget lite annorlunda från det jag har lagt upp tidigare. Om ni vill ha fler inlägg där jag pratar och visa er produkter jag gillar och använder tryck på gilla knappen då eller kommentera:)

Vi hörs snart igen/L

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer