SNYGGA SKOR TILL HÖSTEN

Hej, i dagens inlägg ska jag dela med mig av några snygga skor nu till hösten. Jag själv känner att de har blivit hög tid för mig att köpa ett par nya snygga höstskor, tror många andra också känner så. Därför ska jag dela med mig av massa snygga skor som man kan ha nu till hösten.

1. Tycker dessa skor är så snygga med dom här silverdetaljerna, men dom är nog lite för höga i klacken för att jag sak kunna använda dom till vardags skor. Så snygga verkligen!!!!

549 kr på https://www.zalando.se/glamorous-cowboy--bikerstoevletter-black-gl911n03n-q11.html

2. Dessa skor är så stilrena och snygga perfekt att ha till vardags skolan eller jobb. Älskar att de är i samet, de gör att dom sticker ut lite/blir lite mer unika.

Endast 329 kronor på https://www.zalando.se/new-look-wide-fit-wide-fit-clarissa-ankelboots-black-ned11n028-q11.html


3. Dom här skorna är så balla tycker jag, dom är inte riktigt in my comofortzone till färgerna och så. Men dom är så snugga, känner att jag måste klicka hem dom och prova!!!!

Kostar 1495 kr på https://www.zalando.se/steve-madden-snoerstoevletter-multicolor-st311n064-o11.html

4. Är helt kär i denna färgen, de är ju en stor trend nu i höst att blanda olika färger i sin outfit. Älskar också modellen på dessa skor att dom går lite högre upp än vanliga sneakers.

Kostar 1798 kr påhttps://www.zalando.se/tamaris-snoerstoevletter-sapphire-ta111n12l-k11.html?zoom=true

5. Tycker dessa skor är så snygg med detta mönster och att dom är lackade. Lite höga i klacken för mig att använda vardagligen, om du skulle haft kortare kortare klack. Skulle jag lätt ha klickat hem dom för att använda dom till vardags.

Kostar 500 kr på https://www.zalando.se/topshop-bondi-zip-unit-ankelboots-navy-tp711n0az-k11.html

Hoppas ni gillade denhär typen av inlägg där jag delade med mig av lite mode inspo. Förhoppningsvis kommer jag dela med mig av fler inlägg med inspiration till mode nu under hösten.

XOXO/LOUISE

LouiseEdling

  • Mode

Gillar

Kommentarer