SISTA SOMMARLOVSDAGARNA

I det här inlägget tänkte jag berätta lite om va jag gjort det senaste dagarna.

Onsdag: Jag och min syster åkte in till stan för att umgås med våran morfar. Morfar hade en ide om att vi skulle gå på http://hallwylskamuseet.se/sv och det passa perfekt att göra det för det regna på förmiddagen. Jag tycker det inte är så jätteroligt att gå på museum, så ja var lite tveksam om ja skulle gilla detta. Istället för att bara gå runt där så tog vi en guidad tur. Det var faktiskt ganska intressant och roligt att gå där, det handla om en kvinna som fick ärva mycket pengar av sin far och gifte sig sedan med en greve. Hon hade jättemånga samlingar av saker, så det var roligt att titta på. Sen innan hon dog ville hon att detta skulle bli ett museum så hon köpte grejer som behövdes och gjorde stora samlingar och noterad allt om varenda pryl hon ägde. Hur sjukt är inte det att hon skrev ner allting om varenda pryl hon ägde. Efter det gick vi runt lite stan och sen åt vi lunch på NK med våra kusiner och våran moster, supermysig.

Torsdag: Som ni redan läst i ett tidigare inlägg bjöd min mormor, mig och min syster på Sthlm brunch club. Världens godaste brunch ställe, som ligger i vasastan. Senare på kvällen åkte vi in till stan igen fast med vår mamma för att äta middag med mammas syster som är på besök från Mallorca Vi åt middag på ciao ciao Grande en favorit restaurang. Efter vi ätit upp satt vi kvar o prata och sen köpte vi lite snacks till kvällen. Därefter begav vi oss hem, för att sedan sova.

Fredag: Tanken idag var att ja skulle träffa min kompis, men det blev ändrade planer. Hon ska nämligen konfirmera sig imorrn så hon hade mycket att göra tills dess. Ja ska vara med imorgon på hennes mottagning så det blir kul:) Så ja har bara tagit det lugnt idag, ja behövde nog verkligen den här dagen att bara ta de lugnt. För det senaste dagarna har jag gjort mycket och sovit dåligt.

Jag hoppas ni tycker det är roligt när jag skriver om flera dager i ett inlägg fast lite kortare om varje dag :)

Kram/L


LouiseEdling

Gillar