SISTA DAGRARNA PÅ LANZAROTE

I det här inlägget tänkte jag berätta vad vi gjorde på våra sista dagar i Lanzarote.

Tisdag: Vädret var inte på topp så vi bestämde oss för att göra något vilket blev gokart. Så kul, har aldrig gjort det innan. Dock var jag jätterädd innan jag skulle köra ut på banan. Men det gick superbra. På eftermiddagen tog vi en promenad ner i byn där vi bodde, super mysigt.

Onsdag: Vi åkte till en stad vid namn Playa Blanca. Anledningen varför vi åkte dit var för att det var en marknad där. Men när vi väl kom fram visade det sig att det inte var någon marknad pågrund av att det blåste så mycket. VI tittade i allafall i butiker och sen åt vi lunch där. Det var en supermysig stad:)

Efter att vi ätit lunch åkte vi till en annan stad vid namn El golfo. Som ska vara känd för en grön lagun och en svart strand. Vi åkte längs havet med bilen och det var verkligen sjuka vågor, så vi stannade bilen på kanten och gick ut och tittade. Det var jättehäftigt med den svarta stranden och det stora vågorna.

Torsdag: Det här var ju vår sista dag så vi ville ju bara njuta av solen och värmen. Vilket vi gjorde hela dagen vi bara badade och solade vid huset.

På kvällen runt 18 tog vi bilen ner till strandpromenaden i Puerto del Carmen där vi bodde. Vi åt middag på en asiatisk reaustraung. Det var så god mat där:)

Kram/L

LouiseEdling

  • Resor

Gillar

Kommentarer