SHOPPING & FIKA

Hej på er bloggen, innan jag börjar det här inlägget vill jag bara be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat sen lördags. Dagarna har bara sprungit förbi och jag har inte hunnit bloggat under dagen.

I det här inlägget tänkte jag berätta om vad jag gjorde igår.

Vi hade bara en skön och lugn förrmiddag här. Jag lekte en stund apport med vår hund Sammy. Han tyckte det var jääteroligt när han fick springa och hämta pinnen. Dock så kom han inte tillbaka med pinnen så då tänkte jag, jag använder mig av godis för att få honom att springa tillbaka med pinnen. Men när han såg att jag hade godis ville han ha godis och inte pinne så då fick jag göra nåt annat med han. Dom andra lagade någon traktor och gräsklippare.

När min farfar & pappa hade fixat klart med dom där grejerna spelade jag, farfar & min syster croket. Äntligen vann jag en gång på crocket jag blev så glad för vi har typ spelat det 6-7 gånger och jag har aldrig vunnit någon gång.

Sen runt 13 tiden blev det lunch det bjöds på pyttipanna och stekt ägg, äskar verkligen stekt ägg😋

Alla skulle städa hela huset & sina rum och så för idag skulle min lillsysters bästa kompis komma.

Efter lite städ vilade jag en stund i sängen och titta på mobilen.

Sen runt 15 tiden begav vi oss in till Bollnäs för att titta på kläder till mig. Jag hitta jätte många fina plagg på rean dock så var vissa lite långa och så men det var jättefina tyckte jag. Men han som skulle betala tyckte inte samma som jag. Sen gick vi runt där och försökte hitta nåt till mig men inget gillade jag förutom det jag hittade på Lindex. Efter lite tittande i butiker bestämmde vi oss för att fika på Waynes coffe.

Jag beställde en daimtårta och en kall chai latte. Chai latte är min nya favorit dricka.

Sen när vi kom hem var de typ middagsdags det blev spenatsoppa & ostkaka mums.

Vi hörs senare/ LLouiseEdling

Gillar

Kommentarer