SERIERNA DU INTE FÅR MISSA

Nu senaste året när vi tillbringat extra mycket tid hemma, har jag haft möjlighet att tittat på mer serier än vanligt. Hittat flera nya favorit serier, som jag fastnat för. Problemet då blir att jag kollar klart en säsong på bara några få dagar. Händer det er också för er att ni streck kollar en serie flera dagar i rad? Här kommer mina top 5 favoritserier.

Virgin River Netflix

"När specialistsjuksköterskan Mel flyttar till en avlägsen stad i norra Kalifornien för att börja ett nytt liv blir hon överraskad av det mottagandet hon får"

Serien hade premiär under november månad 2019, hittills finns det två säsonger ute och en tredje är påväg.

Betyg 4/5

Älskar denna typ av serie. En ganska vanlig handling när någon kommer till en småstad och påbörjar sitt liv där, så att man får ganska förutfattade meningar om vad som ska hända i kommande avsnitt. Det är en hel del karaktärer med som man måste hålla koll på för att verkligen sätta sig in i serien.

Ginny & Georgia Netflix

"Georgia Miller anländer till den pittoreska småstaden Wellsburry med sin dotter Ginny och son Austin, och gör genast stor intryck"

Serien hade premiär för några veckor sen och jag har redan tittat klart på den. Håller tummarna på att en säsong två kommer under året!

Betyg 3.5/5

En bra serie att bara slö kolla på skulle jag säga, men behöver inte vara så insatt för att hänga med då det inte rör sig om så många karaktärer. Överraskande med serien är att karaktärerna står vädligt mycket för sina åsikter och tar upp viktiga ämnen.

Lyckoviken Viaplay

" Polisen Johanna återvänder till hemorten Hammarvik för sin mors begravning, samtidigt som liket på en försvunnen flicka hittas i den lilla idyllen där alla verkar bära på hemligheter"

Tror ingen kan ha missat reklamen för denna serie på tv. Den är så jäkla bra. Den hade premiär i höstas och redan nu finns säsong två uppe.

Betyg 5/5

En serie 100% i min smak, det finns en tydlig handling och röd tråd genom alla avsnitten. Det är många igenkännande skådespelare vilket är roligt, när man känner igen någon. Här gäller det att sätta sig in vem som är vem, för att kunna förstå och följa seriens handling.

Älska Mig Viaplay

" Hur hanterar olika generationer kärlek, sorg, passioner och relationer? Möt överläkaren Clara som dejtar utan att hitta rätt, stört förälskade lillebror Aron och pappa Sten som finner oväntad passion"

Hade premiär under hösten 2019, nu i slutet av månaden kommer säsong 3 ut. Som jag längtat!!! Detta är en av mina absoluta favoritserier, skulle kunna kolla om och om för den är så bra.

Betyg 5/5

Den har en bra genomtänkande handlingen, som innehåller flera känslor. Man vet aldrig riktigt vad som ska hända, så man sitter spänd inför nästa avsnitt. Önskar att avsnitten var längre, den är så jäkla bra.

Tunna blå linjen Svtplay

" Svensk dramaserie om några poliser i Malmö, deras slitliga vardag och det ständiga svårigheterna med alla isä jobbet och privatlivet"

Hade premiär i början av 2021, hela serien finns nu ute på Svtplay. Började kolla på den för några veckor sen och är helt besatt nu, har bara ett avsnitt kvar nu. Lite sorgligt då den är så bra, men förhoppningsvis kommer säsong 2 2022

Betyg 5/5

Riktigt bra serie och skådespelarna lever sig verkligen in polisyrket vilket jag gillar.

Vilken är din favoritserie?

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh älskar såna här inlägg och att få höra vad andra tycker!! Har sett alla dessa utom Virgin River, så måste definitivt se den känner jag!! Är exakt likadan, ser ut serierna diiiiiirekt när jag börjat kolla hahah ❤️ Kram

nouw.com/happym
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh den måste du se!! Så himla mysig <3

nouw.com/louiseedling
Popprinsessan
Popprinsessan,

Har sett, och gillar alla du tipsar om utom Ginny... & Den tunna blå linjen - vilka båda står på min lista att kolla på. Men just nu betar jag av avsnitt efter avsnitt av The Bold type. Gillar när det finns flera säsonger att beta av så att man slipper vänta så länge på nya avsnitt 😊


nouw.com/popprinsessan
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ja, det är bra när det finns fler säsonger <3 Måste leta en ny nu med flera säsonger!

nouw.com/louiseedling
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så roligt med mer serie tips, älskar at tjuta nya serier att titta på! Tunna blå linjen är en riktigt bra serie!

nouw.com/sofiealkerud
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ja eller hur? Vill aldrig att avsnitten ska ta slut!

nouw.com/louiseedling
hannakaroline
hannakaroline,

Älskar älskar älskar lyckoviken! <3

nouw.com/hannakaroline
LouiseEdling
LouiseEdling,

Jag med! Så himla bra <3

nouw.com/louiseedling
Hilma Eklund ,

Åh jättekul med lite tips 😍

www.nouw.com/hilma
LouiseEdling
LouiseEdling,

Kul att du tycker det <3 Kram

nouw.com/louiseedling
sofilagerback
sofilagerback,

Kul med tips!! Har inte sett någon av dessa, ska ha dem i åtanke tack!

nouw.com/sofilagerback
LouiseEdling
LouiseEdling,

Har du inte? Du måste verkligen kika på dom <3

nouw.com/louiseedling
tildablanksvard
tildablanksvard,

Har sett lyckoviken, älska mig och tunna blå linjen, ÄLSKAR

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,

JA! Bästa serierna ju, man vill aldrig att dom tar slut <3

nouw.com/louiseedling
Tinadesu
Tinadesu,

Kul med tips!! 😃🙌🏻 Tyvärr tror jag inte det är något för mig men tunna blå linjen lät intressant 🤗 Själv tittar jag mycket på japanska och koreanska serier. Det är annorlunda och har extremt bra stories och var beredd på tårar!! 😂 Om du vill testa något nytt titta då på Start up och Itaewon class, båda finns på Netflix.

nouw.com/tinadesu
LouiseEdling
LouiseEdling,

Tack för tips <3 Vi alla är olika och gillar olika serier. Men tycker verklgien du ska kolla in tunna blå linjen!

nouw.com/louiseedling
paamcakees
paamcakees,

Åh jag är också en sån som sträck-tittar serier! Just nu kollar jag hela Criminal Minds! 😍 följer även greys anatomy slaviskt.

nouw.com/paamcakees
LouiseEdling
LouiseEdling,

Greys är såååå braaa!!!

nouw.com/louiseedling
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Bra tips! Jag har så svårt att börja med nya serier, vill helst titta på de jag vet är bra hahah kanske ska prova någon av dessa!

nouw.com/josephinehedstrom