PRIDE & STAN

Hej på er i kvällens inlägg tänkte jag berätta om vad jag gjorde idag.

Jag vaknade runt 9.30 imorse och steg up ur sängen och gjorde mig lite frukost. Efter en lång härlig frukost med familjen. Var det dags att fixa i ordning sig inför dagen, vi skulle dra in till stan hela familjen. Vid 13 tiden var alla klara och vi satt alla i bilen påväg in till stan för att se Pride paraden i Stockholm city. När vi kom fram till stan så parkerade vi bilen vid Karlavägen för att sedan gå till Sturegatan, där vi skulle se på paraden. 

När vi kom fram till Sturegatan köpte vi en varsin Pride flaga för att vifta med under paraden. Efter ett tag hitta vi en plats som var nära vägen/paradgången på Sturegatan. Vi ställde oss där och vänta tills paraden skulle börja, vi kom typ dit vi 13.15 och det börja klockan 14. Så det var lite jobbigt att bara stå och vänta där. Men sen började äntligen paraden, det var så roligt att se det och annorlunda, Detta är mitt första år på Pride så det var lite spännande och annorlunda.  Efter vi hade ståt där i 2 timmar och tittat kände vi oss väldigt hungriga och lite snörrit efter alla människor. Så vi gick till en restaurang vid namn EAST för att äta sen lunch typ.

Det var så skönt att komma bort från den stora folkmassan. På restaurangen så beställde jag någon friterad kyckling med stekta ris nudelar och citronsås, det va nåt asiatiskt iallafall. Å herregud va god maten var, det va typ det godaste jag ätit. 

När vi hade ätit klart så var klockan runt 17 så vi gick runt lite i några butiker jag shoppade lite, men jag tänkte att jag visar er det i ett annat inlägg med några ande saker jag har shoppat tidigare. butikerna stängde 18 så vi han inte kolla så mycket i butiker. 

Sen drog vi hem vid 18 tiden, när vi kom hem tog vi det bara lugnt. Runt 21 tiden åt vi lite middag, det blev fatigareriddare och sen kollade vi även hela familjen på en film. 

Men ny ska jag snart sova så vi hörs imorrn/L

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer