PÅSKAFTON

Påskdagen idag och vi i familjen har bara tagit de lugnt. Jag har mest kollat Netflix och bara tagit det lugnt, tänkte att jag senare ikväll ska ta en långpromenad så jag får lite frisk luft & motion. Pågrund av omständigheterna fick vi ändra på våra planer under påsken och göra de bästa av situationen. I dagens inlägg ska ni få ta del av hur vi tillbringade påskafton. igår

Efter frukosten tog jag en löprunda, så härligt!!!!

Sen blev de dags att fixa iordning sig, för att sedan åka mot Älvsjö.

När vi kom fram gjordes de iordning och dukades upp inför påsklunch. Det var så himla gott, i år vågade jag prova nåt nytt nämligen sill. Jag trodde inte den skulle falla mig i smaken så bra, men jag blev positivt överraskad av den.

Efter lunch blev de dags för den årliga påskäggs jakten. Jag hittade ett ägg med massa gott godis och även ett ägg med ett träningslinne i.

Det blev fikadags och vi hade gjort små key lime pies med italiensk maräng. En av mina favoritdesserter, så goda.

Vi tog oss ut på en långpromenad runt långsjön. Första gången för mig att gå där, väldigt mysig miljö att gå i. Sammy tog även årets första dopp i sjön!!!!

Efter några timmars häng i soffan, blev de dags för middag. Det blev grillkväll, så vi grillade massa olika grönsaker, kött mm.

Så såg våran mysig påskafton ut. Jag är väldigt glad och tacksam att vi fick tillbringa dagen med en liten del av familjen och äta massa gott. Väldigt skönt med ett miljöombyte, då vi bara har hängt hemma dom senaste veckorna.

Kramar/Louise

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer