NYTT FAVORIT CAFÉ!!!!!!

Denna veckan kunde inte börjat bättre, för att idag har jag nämligen studiedag. Så härligt och välbehövligt då jag har ett stort prov på torsdag som jag måste plugga till. Jag har verkligen nytjat dagen till de saker jag känner att jag behöver göra. Vilket jag känner mig väldigt glad över då jag precis behövde en dag som denna.

Vi ska inte prata mer om min studiedag utan vi ska prata om gårdagen. Jag hade en så mysig eftermiddag med min familj.

Vi tog bilen in till stan för att ta en fika, vår tanke var att gå till cafe saturnus. Men de var så mycket folk där så vi styrde om GPS:EN till kaffet Johan&Nyström. Blev positivt överraskad när jag kom in där, de var så fint inrett och dom hade massa raw bakelser. Precis i min smak, älskar att äta raw om jag fikar.

Då jag känner mig mer mätt på att äta raw än bara en vanlig bulle. Så jag beställde in en raw cake och en chailatte. Raw caken var så himla god, om jag inte visste att den var raw så skulle jag kunna tro att de var en vanlig bakelse. Det var något av de godaste jag ätit:) Kommer absolut att gå dit igen, de har nog blivit ett nytt favorit hak. När de kommer till kaffer med raw utbud.

Jag tipsar er varmt att gå till Johan&Nyström.

LouiseEdling

  • Recept

Gillar

Kommentarer