NU ÄR JAG 18!!!

I Lördags fyllde jag ARTON!!! Så konstigt att säga att jag är arton och att jag nu kan beställa in drinkar och gå på klubben. Har blivit uppvaktad hela helgen av familj & vänner. Så glad och tacksam för alla som var inblandade och gjorde min 18 årsdag till den bästa!!!

Födelsedagen började med att familjen kom insjungandes kl 09.30 på morgon med frukost och paket. Mamma hade gjort så fin frukost<3 Fick rawbolls som jag älskar, yoghurt med frukt, kakor och annat smarrigt.

Efter frukosten tog jag på mig träningskläderna och tog mig ut på en promenad längs vattnet.

Vid 13.30 hade vi bjudit in närmsta släkten/familjen på lunch och tårta. Tyvärr fick jag inte med nån bild från lunchen, men den var super!!

Sen blev det dags för tårta, vi hade beställt denna magiska tårtan från Tössebageriet. Som var gjord på en bisquit chocolatebotten med mjölkchoklad bavaroise och passionscurd. Det blev ett mycket bra val av tårta efter en lunch, inte för mäktigt utan alldeles lagom. En supergod tårta om ni frågar mig:)

Öppnade lite paket som jag fick av släkten. Dom hade lyckats pricka in de mesta av det som stod på min önskelista. Så nu har jag lite nytt i garderoben och på smyckes fronten<3

Jag blev överraskad av pappa, att vi skulle äta middag på det nyöppnade stället La Girafe av Pontus Frithiof. Hade en önskan om att få gå ut och äta middag på kvällen, så blev väldigt glad när vi dessutom skulle gå till just denna som jag hade pratat om.

Beställde in ett glas prosecco att börja middagen med<3 Känns så konstigt att jag nu får beställa in alkohol, en märklig känsla.

Till förrätt beställde jag in deras varma inkokta kronärtskocka med rört brynt schalottenlökssmör. Jag förväntade mig inte alls att den skulle presenteras på de viset, men oj så trevligt och gott de smakade.

Till varmrätt tog jag deras Linguini "bouillbaisse" med skaldjur och halstrad havsaborre. Den PASTAN var 10 poäng, så otroligt god och smakrik.

Valet av dessert var svårt så jag och syrran delade på en citron sorbet och crème brulee<3 Så rolig och kreativ ide med serveringen av citron sorbet.

Så såg min födelsedag ut en lång och händelserik dag. Kram/Loppan

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer