MYSHELG MED KUSINERNA

Hela den här helgen har bara varit mys och chill. Igår eftermiddag åkte vi till mina kusiner och fikade där och hängde. Så roligt att få träffa dom små bebisarna igen och Philip & Fredrik. På kvällen kom Sofie's kompis över och vi åt middag och chillade sen sov hon även över.

Idag började jag och Mamma dagen med ett gympass klockan 9.30. Så skönt att komma iväg och träna lite har inte blivit så mycket träning denna vecka pågrund av trötthet. Började passet med 20 minuter på crosstrainer, va redan helt slut efter det. Efter det blev det lite benpress och några andra övningar. Till något lite dåligt så innan vi skulle gymma la vi alla våra grejer i ett skåp, jag stod höll min mobil och på något sätt kom mamma åt mig så hela min mobil flög ner i stengolvet och nu är den helt sprucken:( Så vi får se om jag får en ny eller vad som händer.

Efter gymmet mötte vi upp min moster i centrum och hon följde med oss hem. Klockan 12 kom mina kusiner Philip och Fredrik, och då åt vi lunch efter det lekte vi en stund.

Efter det gick jag,Philip och Fredrik ut till pulkabacken som ligger några hundra meter bort från där vi bor. Det va lite jobbigt att gå dit för jag hade med mig 2 barn, 1 hund, 2 pulkor och 2 hjälmar så de var en del att bära, vilket gjorde att det tog lite tid att gå dit. När vi väl kom fram dit mötte vi upp sofie och sedan kom mamma och Milla. Då fikade vi lite med varmchoklad och bullar, mums:)

Det va min helg typ. Nu ska jag sätta mig och plugga lite:)

Kram/Louise

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar