MYSDAG MED FAMILJEN + PROVJOBBA

Hej

Blivit mycket uppdatering här dom senaste dagarna hoppas ni gillar de, idag så firade vi påsk här ute på landet. Det här året firade vi med mammas sida av familjen, vilket var så mysigt. Speciellt när alla kom ut till landet, så mysigt verkligen. Vid 13.30 tiden kom min moster och hennes familjen även min mormor ut hit till landet. Vi åt påsklunch vid 14 tiden, så himla gott. Älskar påskmat mina favoriter på påskbordet är gravadlax och västerbottenpaj. Sedan hade mormor gjort en marängtårta med lemoncurd, mums. Så efter lunchen hade jag matkoma deluxe, är fortfarande proppmät.

Det var verkligen så mysigt att hänga med kusinerna och mormor:) Nu är de bara jag och min familj kvar samt morfar och hans fru även vår kusin Andrea är kvar, hon valde att sova över medans dom andra åkte hem.

Juste jag vloggade även hela dagen idag vilket ni får se senare i veckan på min youtube kanal. Iallafall vill inte avslöja för mycket här på bloggen då vet ni ju redan allt som hände idag, resten får ni se i vloggen. Det blev en mysig påsk med större delar av familjen, älskar att spendera tid med familjen och speciellt på landet. Imorrn bär de av mot stan igen på eftermiddag eftersom att på tisdag börjar helvetet igen.

Imorgon ska jag faktiskt provjobba på ett glasställe här i hamnen vid Nynäshamn, så de ser ja fram emot. Är lite nervös men de går säkert bra tror ja, berättar mer om de imorrn hur de gick etc.

Nu ska jag ta och leta rätt på vad min syster och kusin är.

Här får ni en liten bildbomb från dagen:)

Kram/Louise

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer