MINA BÄSTA RESOR

Hej på er i det här inlägget tänkte jag berätta om min 3 bästa resor jag har gjort under det senaste åren.

1. FRANKRIKE, CANNES 29/6-7/7 - 17

En resa som vi gör varje sommar nästan är att vi åker till vår morfars lägenhet i södra Frankrike. Han har en lägenhet en bit ifrån en stad som heter Cannes. Vi var där mellan den 30/6-7/7, det var typ 30 grader där så det va najs. Det va en rolig resa, fast jag mådde dåligt visa dagar. Jag hade ett infekterat sår när vi var där så jag var tvungen att äta antibiotika tabletter, vilket jag har väldigt svårt för. Jag behövde dessutom ta den 3 gånger per dag:( Varje gång ja skulle bada och så behövde ja ha på en plastpåse för att förbandet på foten inte skulle bli blöt. Så det var jobbigt att tänka på.

Nu känner jag att ja ska berätta det roliga och det bästa med resan. En dag åkte vi till San remo som ligger i italien och gick på marknad där, det var jättemysigt och roligt. En annan dag hyrde vi trampbåtar vid en grön sjö uppe i bergen, det var nog det roligaste. Sen badade vi massa i poolen och så. Om ja ska sammanfatta det så var det en väldigt rolig semester men jag hade otur med mitt sår:)

2. ITALIEN ROM, 8/4-12/4-17

I år på påsklovet åkte jag och min pappa till Rom, vi var där mellan den 8-12/4-17. så 4 dagar totalt. När vi var där så gick vi b.la till Colosseum och Spanska trappan. Oftast gjorde vi en sevärdhet på föremiddagen och sen på eftermiddagen gick vi på shoppinggatorna. Det va så härligt när vi var där för jag kunde verkligen njuta och det var inget som störde mig eller så. Med det menar jag inte behövde ta några mediciner eller så för tillfället, ja hade ingen ångest eller så. Utan allting var bra:) Det var lagom varmt där och så. Jag har aldrig rest själv med min pappa förut det längsta är 6 timmar i bil. Så jag var lite nervös men allting gick superbra:) Kan varmt rekommendera att åka till rom på påsken, för då är det typ 23-25 grader det är lagom varmt, när man ska gå till Colosseum och så. Det som var så bra också var att vi bodde i centrala Rom så vi kunde gå till det mesta, vilket var bra.

3. RHODOS, OLYMPIA SISTA VECKKAN AV SOMMARLOVET 2016

Förra året tog vi en sista minuten resa till Rhodos, sista veckan på sommarlovet med vår pappa. Det var en väldigt rolig resa dock så skulle jag börja i en ny skola efter sommaren så jag var fett nervös och hade ångest. Tyvärr fick jag mina första sår av min hudsjukdom och dom va infekterade så självklart behövde jag äta antibiotika då, morgon och kväll i tablettform, usch:) Det var roligt när jag bada och så dock så när jag bada i havet sved det på såret. Det var jätteskönt där det var liksom bara sola och bada och ladda batterina inför skola o jobb.

Hopppas ni gillar detta inlägg:)

Puss/L

LouiseEdling

  • Resor

Gillar

Kommentarer