Mål för 2021

Det finns massa saker jag vill göra under 2021 här har jag listat några av dom grejerna jag vill göra/har som mål att uppfylla under året.

TA KÖRKORT:

Detta år blir året jag tar kökort. Tanken var att jag skulle ta körkort förra året men efter ett underkänt teoriprov och uppkörning 2 veckor efter, kunde jag inte göra om de innan. Istället är det framflyttat till våren. Helt ärligt är jag piss nervös för att inte klara provet...för om inte måste jag skjuta upp det igen.

HITTA EN SUND RELATION TILL MAT & TRÄNING:

Ett av mina största mål för 2021 är att hitta en balans mellan mat och träningen. Hur mycket jag behöver äta för att kunna träna så mycket som jag vill. Träningen får mig att må så bra, för att det ska fungera måste jag äta tillräckligt och rätt. Vilket är något jag redan jobbar på för att kunna komma tillbaka mer till träningen och må bättre. Förra året fann jag löpningen som fick mig att må otroligt bra, jag vill tillbaka dit tillsammans med styrketräning och bli starkare både fysiskt och psykiskt.

BÖRJA MEDITERA:

Jag vill prova meditation och se om det kan hjälpa mig i min vardag med min ångest & stress. Har läst en hel del om hur det har hjälpt andra och vad dom har fått ut av att börja meditera. Därför känner jag att jag vill testa och se om det kan hjälpa mig. Min plan är att redan börja med det nästa vecka.

BLI MER SOCIAL MED VÄNNER:

Jag vill bli bättre på att träffa mina vänner och hitta på roliga saker. Blir inte att vi träffas så ofta då vi bor en timme ifrån varandra med kollektivtrafik. Nu med Corona ska man dessutom inte träffa folk utanför sin familj, Men när restriktionerna ska jag bli bättre på att träffa mina vänner och hitta på roliga saker Tills att vi kan göra det får jag blir bättre på att höra av mig via sms och telefon.

BÖRJA PLUGGA TILL SJUKSKÖTERSKA:

I sommar tar jag studenten!!! Min plan var att resa efter studenten men eftersom det ser ut nu som de gör, har jag fått tänka om lite. Därför har jag bestämt mig för att jag vill börja plugga till sjuksköterska i höst!!

JOBBA MER MED MINA SOCIALA MEDIER:

Jag älskar att skriva på bloggen och dela med mig av mitt liv på instagram och youtube. Det finns en rädsla inom mig som inte vågar posta så ofta på instagram eller öppna upp mig här. En av mina största drömmar är att växa på sociala medier och en dag få samarbeta med olika företag. För att den drömmen ska uppnås måste jag lägga mer tid på mina sociala medier och våga mer!!! En av anledningarna också varför jag är med i denna challange för att få in bloggandet mer i min vardag.

UPPTÄCKA ETT NYTT STÄLLE:

Spelar ingen roll om det är i Sverige eller utomlands, jag vill upptäcka en ny plats. Om det går skulle jag gärna vilja resa utomlands, men tror det kommer dröja ett tag innan man kan göra det.

LÄSA MER BÖCKER:

Jag vill bli bättre på att läsa mer böcker. I julklapp fick jag en hel serie innehållande tre böcker av min mamma, istället för att scrolla på mobilen innan jag ska sova vill jag läsa några sidor i en bok.

MINSKA MIN SKÄRMTID:

Vi alla sitter nog ofta framför en skärm t.ex mobilen eller dator. Nu när det är distansundervisning och man ska försöka jobba hemifrån har nog skärmtiden ökat för många. Jag brukar snitta min skärmtid på 3/4 timmar per dag, målet är att försöka hålla den till 2 tim/dag. Jag får så mycket mer gjort när mobilen är avstängd eller undanlagd när jag pluggar eller vill fokusera. Har även märkt att när jag stänger av mobilen eller lägger den i ett annat rum sover jag så mycket bättre.

Har ni några mål eller saker ni vill uppfylla 2021?

#nouw30dayschalllenge #nouwinfluencer

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Så bra mål! Lycka till ska bli kul att följa dom

nouw.com/tildablanksvard
StarOfUsA
StarOfUsA,

Varför vågar du inte uppdatera på instagram.?

nouw.com/starofusa
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Jättebra mål! Ska bli kul att följa det 😍

nouw.com/josephinehedstrom
Hilma
Hilma,

Åh vilka bra mål! Hoppas du lyckas pricka av alla, jag hejar på dig <3

nouw.com/hilma
Enna,

Så bra mål och kul att läsa också! Förstår att det är jobbigt att veta att man inte klarade teoriprovet, det gjorde inte jag heller första gången, men andra gången gick det. Så kämpa på för man klarar det till slut 😊

sayyeastofashion.blogg.se
LouiseEdling
LouiseEdling,

Tack för dom peppande orden💕Lite surt när man snubbbla precis på mållinjen:)

nouw.com/louiseedling
beattriicee
beattriicee,

Vilka bra mål du har! 😍

nouw.com/beattriicee
Ida,

Så himla bra mål!! Stort lycka till med körkortet och hoppas du kommer in på plugget 😃

idanilssonphoto.se
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Väldigt bra mål ju, ska bli kul att få följa med på din resa 😁❤

nouw.com/mcsoderholtz
Linnealiebig
Linnealiebig,

Härliga mål 😊 Får nog göra mig en egen lista <3

nouw.com/linnealiebig
ellinorwd
ellinorwd,

Bra punkter! ✨

nouw.com/ellinorwd