Livet blir inte alltid som man har tänkt sig

Det har varit tyst här på bloggen dom senaste veckorna anledningen till de är för att jag legat hemma sjuk. Jag är nu inne på min tredje vecka hemma sjuk. Vi kontaktade läkaren i början av veckan och dom misstänkte att jag fått bihåleinflammation, så nu har jag fått utskriven antibiotika. Jag började med den i onsdags, mår redan bättre<3

Eftersom att jag har legat hemma sjuk och inte kunnat göra nånting har de gjort att jag behövt avboka massa grejer. Jag missade att göra risk tvåan (halkbana) som måste göras innan teoriprovet . Så att istället för att skriva teoriprovet nu i Oktober har vi flyttat fram de till November. Så glad att dom hade en ledig tid då, eftersom de annars är väldigt fullbokat. Så nu blir de teoriprov och halkbana i November istället. Jag har mer tid att plugga vilket känns bra eftersom jag inte har kunnat göra så mycket veckorna jag har varit sjuk.

Senaste veckan har jag missat 2 prov i skolan, vilket inte känns så bra för jag kommer troligtvis behöva göra dom i slutet av terminen. Vilket jag inte gillar när de går så lång tid emellan ordinarie prov och omprov tillfället. De positiva med skolan är att vi har distans undervisning varannan vecka, så förra veckan kunde jag närvara under alla lektioner eftersom de var digitalt. Så jag har ändå hängt med lite i skolan och kunnat göra vissa grejer.

De drar och pirrar i kroppen, vill så gärna komma tillbaka till träningen och bygga upp kroppen igen. Nu när jag varit hemma sjuk har min kost inte varit den bästa men jag har lyssnat på min kropp och ätit den mat jag varit sugen på. Dom dagarna jag mått bättre har jag tagit mig ut på promenader, nu var de några dagar sen sist. Vilket märks i kroppen för jag blir helt seg. Men idag blir de en promenad för mig<3 Innan jag blev sjuk hade jag bra rutiner inom träningen att jag tränade 3-4 ggr/veckan och jag mådde så bra av det!!! Jag hade byggt upp en grym kondition, nu är de bara att börja om/fortsätta jobba uppåt så den blir ännu bättre än den var innan. Nu när jag varit hemma under dessa veckor har jag hamnat som i ett svart litet håll. Ingenting känns roligt, allt känns meningslöst och motivationen är noll, att vara hemma tre veckor tar på en. När jag blir frisk ska jag se till att bli den bästa versionen av mig själv och må så bra som möjligt. De ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna, LÄNGTAR!!!!

Så nu har ni fått en liten uppdatering här om vad som händer i mitt liv. Nu ska jag värma soppa och pannkakor till lunch<3

Kram//Loppan

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg