LEDIG HELG PÅ ÖN

Måndag igen och en ledig helg har passerat. Dagarna går alldeles för snabbt nu tycker jag, känns som jag inte har hunnit med att njuta. Kanske för att jag jobbar så mycket? I slutet av veckan är vi redan inne i Augusti, fy så fort sommaren gått! Iallafall helgen spenderades ute på ön tillsammans med morfar och några ur familjen. Hade en underbar helg med massa sol, bad, härligt sällskap och god mat <3

I fredags när jag kom ut hade vi gäster som kom under kvällen. Vi åt en magiskt god middag nere på altanen i kvällssolen med utsikt över sjön och förbi passerade båtarna.

Vi har njutit av dom härliga morgon stunderna på bryggan med god frulle <3

Vi har gått våran dagliga promenad dagarna jag varit där, jag, mamma och Zingo <3 Naturen där ute är magiskt och få höra naturens väsen.

I samband med att vi lämnade över våra gäster i Nynäshamn under lördagen åt vi en sen tapas lunch där. Ett nytt ställe för oss att testa, men som gjorde oss alla positivt överraskade. Att sitta och titta ut över havet och äta massa tapas, fick mig att känna "utomlands känsla". Förutom massa tapas blev det givetvis ett stopp vid frukt/grönsaks ståndet för att köpa med jordgubbar hem. Älskar detta lilla ställe där man kan köpa färska grönsaker/frukt!

Blev även årets första mjukglass för mig. Finns det något godare än mjukglass med nötkross i våffla? När jag äter glass vill jag antingen ha hemma gjord "gelato" eller mjukglass.

Igår innan vi åkte hem från ön hade vi middag med min morbror & hans familj, då det var "bytes dag" samt firande av en familje medlem <3 Min bonus mormor hade fixat det så fint med drink och god mat!

LouiseEdling

  • Postad i: Vardag

Gillar