KÄNNER MIG TACKSAM FÖR

Naturen

Jag har verkligen insett hur glad och tacksam jag är som bara bor med 15 minuters gångavstånd till vattnet och naturen <3 Bara att kunna få gå en promenad och höra vågorna skvalpa gör mig helt lycklig i själen. 2020 var året då jag verkligen började uppskatta naturen och ta mig ut mycket på både promenader och löprundor.

Min familj

Alla i familjen är friska och krya <3 Kunna träffa familjen ute på distans, gå promenader och fika utomhus. Även om det är en jobbig tid just nu har vi kunnat lösa det och träffa varandra utomhus på ett säkert sätt. Jag hoppas att vi snart kan få krama våra mor och farföräldrar, saknar dom kramarna!!!!

BLOGGEN

Jag kan inte beskriva med ord hur glad och tacksam jag är för alla er som läser min blogg och följer min resa här. Under dom senaste veckorna har jag utvecklats mycket med mitt skrivande och det har gett resultat. Jag har hamnat högre upp på topplistan och dessutom får jag pryda Nouws Magazine denna vecka med ett av mina inlägg. Det är ni läsare som får mig motiverad till att kämpa ännu mer för att nå mina mål med bloggen och sociala medier. Tack för allt ni ger mig och för att ni vill hänga med på denhär resan. Utan er hade bloggen varit där den är idag!!!

Snön som har kommit

Snön som har fallit ner i Stockholm under senaste dagarna. Äntligen snö efter alla hundra gråa dagar, all vit snö gör mig alldeles lycklig inombords. Snön lyser upp och det blir så mycket ljusare ute, tänk vad lite snö kan göra!!!!

MIn meditation

Äntligen har jag tagit tag i meditationen och gjort den nästan varje morgon nu senaste veckorna. Ett av mina nyårsmål var ju att sätta igång och testa meditation, så glad att jag gjorde det. Att varje morgon sitta ner 10 minuter till en instruktör, andas och reflektera kring vad som händer i kroppen och huvudet. Tacksam att jag har meditationen på morgonen som ger den bästa starten på morgonen.

Min reumatism

Utan min reumatism hade inte jag lärt mig allting jag har lärt mig idag om sjukdomen och hur min kropp fungerar. Jag är evigt tacksam för all sjukvårdspersonal som hjälper/har hjälpt mig under denna resa. Idag har jag nästan inga problem eller symtom som jag har haft tidigare från mina sjukdomar. Förra veckan var jag hos läkaren och alla värden såg bra ut, vilket känns skönt. För det brukar alltid vara något blodprov som är lite högt eller lågt, men allting visade normala värden!!

Vad känner ni er tacksamma för?

#nouw30dayschalleng #bestofnouw

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
hilmak
hilmak,

Du lista vännen❤️

nouw.com/hilmak
Jovana
Jovana,

Åh så bra lista! Snor den ❣️

nouw.com/jovana
carroat
carroat,

Så härliga saker att vara tacksam för. Jag är med tacksam för att bo nära havet och för att solen lyser idag! ❤️

nouw.com/carroat
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh så himla fint ❤️ Jag älskar sådana här inlägg! Kram ❤️

nouw.com/agnesmathilda
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,

Så jäkla roligt, stort grattis till dig!! Är så glad för din skull <3

nouw.com/ebbaalexandraa
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så härligt att läsa och så roligt att din blogg går så bra! <3

nouw.com/sofiealkerud
tildablanksvard
tildablanksvard,

Så viktiga saker!

nouw.com/tildablanksvard
ebbabrage
ebbabrage,

Vilket "måbra" inlägg!! ❤️

nouw.com/ebbabrage
Ellendelin
Ellendelin ,

Så himla fint inlägg, mysigt att du delar det med oss ❤️

nouw.com/ellendelin

Liknande inlägg