JAG SKA FLYTTA UTOMLANDS

Under flera månaders tid har jag pysslat med en grej som kommer hända nu i höst. Jag har inte velat berätta något förens det är helt klart ifall det inte skulle bli av. I slutet av Juni skrev jag på kontrakt och sen dess har veckorna susat förbi. Men nu är dagen snart kommen då börjar ett nytt kapitel i livet utanför Sverige. Om ca TVÅ veckor flyttar jag till Schweiz för att jobba som aupair under ett års tid. Ska bli så himla roligt och spännande. Jag ska flytta till en svensk/norsk familj som bor ca 15 minuters bilfärd utanför Geneve med kort promenad avstånd till Geneve sjön <3

///Bilder från gårdagen då jag var hemma hos morfar och fikade <3

I vanliga brukar man som aupair åka ner när skolorna börjar vilket var denna vecka. Men eftersom jag har mitt jobb på NKS fram till första veckan i September, kan jag inte åker ner förens om två veckor. Iallafall ska bli så roligt samtidigt som det känns lite tråkigt att lämna min underbara avdelning på NKS.

Familjen har skickat så många härliga bilder, vilket gör mig så pepp på att komma ner! Jag har faktiskt aldrig varit i Schweiz tidigare, så ska bli väldigt spännande att få upptäcka det landet. Nu vet ni om min lilla hemlighet och att det kommer ske en stor förändring för min del inom snar framtid.

Självklart kommer jag uppdatera så mycket jag kan om resan och mitt "nya" liv i Schweiz <3

LouiseEdling

  • Postad i: Vardag

Gillar