HELGENS PLANER

I det här inlägget tänkte jag berätta om mina planer för helgen.

Fredag: Vi ska typ ha 90 års fest på vår skola för att fira skolan 90 år. Så vi börjar typ vid 08.30 och så slutar vi efter lunch typ, najs. Men jag ska till läkaren så jag hinner bara vara en timme i skolan, det är bra för vi har inga lektioner utan aktiviteter hela dan, så ja missar inget. På kvällen ska jag,pappa,min syster och hennes två kompisar äta middag på Pinchos. Min syster fyller år så då ska vi göra det, så det blir kul:) Jag och pappa sitter då själva vid ett bord o Sofie o hennes kompisar vid ett annat bord. Det blir mysigt att äta middag själv med pappa han har ju vart på jobbresa i 3 dagar och kommer hem ikväll:)

Lördag: Klockan 10 ska jag till en frisör i stan och slinga håret, har aldrig gjort det förut så det blir spännande. Sen vid 14 tiden ska min syster ha tårta och kaffe för den närmsta släkten hos mamma, eftersom hon fyller år imorrn:)

Söndag: På förrmidagen ska jag plugga och eventuellt träffa en kompis. Vid 14 ska vi iväg till min kusin för han fyller 2 år så vi ska äta kaffe o tårta med släkten hemma hos hans familj. Sen på kvällen ska jag hem till mamma

Det är mina planer för helgen, tänkte göra ett inlägg om hur det blev med håret och hur det gick hos läkaren kanske:)

LouiseEdling

Gillar