HEMMA ISTÄLLET FÖR I SKOLAN

Har ni haft en bra helg?

Helgen har bjudit på härligt väder, hoppas det fortsätter så <3 Men tror tyvärr inte vårvärmen kommer hålla i sig, då jag såg att det skulle bli snö fram mot helgen! Utöver många timmar spenderade på altanen i solen, har jag jobbat,tränat och pluggat under helgen. Idag skulle jag haft prov i samhällskunskaps prov i skolan men istället har jag legat hemma hela dagen. Imorse vaknade jag upp med en brinnande hunger känsla i magen, vilket har hänt ibland. Men som oftast brukar gå över om jag äter något, efter en stund hamna jag sittandes med huvudet framför toaletten och fick spy. Efter det försökte jag få i mig vitt bröd i omgångar som ska vara bra. Jag var så himla hungrig, men kunde inte äta något utan att spy upp det igen. Nu efter lunch verkar det har gett med sig det som orsakade att förmiddagen spenderades på badrumsgolvet. Under eftermiddagen satte jag mig i solen för att plugga lite och försökte även få i mig massa "vitt". När man är magsjuk ska man bara äta massa "vitt" t.ex vitt bröd/skorpor osv, så det har jag försökt få i mig under eftermiddagen. Nu har jag fått behålla allting jag stoppat i mig sen lunch.

Tack och lov för det <3

Det värsta jag vet är nämligen att spy. När jag var mindre hade jag spy fobi, har nog lite av det kvar men inte lika mycket. Usch avskyr när jag inte vet anledningen till varför jag mår dåligt eller kroppen reagerar på vissa saker.

Jag hoppas iallafall att ni har fått en bättre start på veckan än vad jag har. Nu ska jag försöka fixa något bra att äta för magen och sen blir det Maria Wern. ÄNTLIGEN EN NY SÄSONG!

Kram på er <3

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Åh nej din stackare, jag lider med dig! Att må dåligt och att spy är ju nått av det värsta som finns 😟 prova att dricka vätskeersättning och att äta lite ris, det brukar fungera för mig <3 krya på dig!

nouw.com/missminnea
nellielillskog
nellielillskog,

Åh stackarn, det värsta jag vet är att spy!! Skönt att du fått behålla det senaste du käka iallafall. Hoppas du mår bättre idag <3

nouw.com/nellielillskog
saranilsander
saranilsander,
Åh stackarn, hoppas du mår bättre idag!❤️ Krya på dig!
nouw.com/saranilsander
happyM
happyM,

Åh nej stackare ❤️ Hoppas att det gick över och att du mår mycket bättre nu ❤️ Stor kram fina du ❤️

nouw.com/happym
jessieskold
jessieskold,

Usch stackars dig. Hatar också att spy! Det är inte roligt alls! Krya på dig och stor kram vännen ❤️❤️

nouw.com/jessieskold
T',

Usch vad jobbigt att ha en sån dag. Jag hoppas du mår bättre nu!

devote.se/babustyle
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh krya på dig fina du!

nouw.com/tildablanksvard
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Krya på dig 😞 det är verkligen hemskt att behöva dpy, hoppas du mår bättre ❤

nouw.com/mcsoderholtz
emiliakarlsson
emiliakarlsson,
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Värmen var härlig så länge det varade haha!

nouw.com/josephinehedstrom