HÄNDELSERIK DAG

Go'kväll alla fina <3

Jag hoppas ni alla har haft en bra torsdag, min dag har varit väldigt händelserik med blandade känslor!

Hur har din dag varit?

Började dagen med att koppla upp mig på ett Zoom möte kl 10, för en vidare utbildning med mitt nya jobb. Jag har nämligen fått chansen att jobba med Stockholms kulturskola och Unga berättar. Känns så roligt att få hjälpa andra människor med arbetet som jag ska få göra, då det är verkligen något jag brinner för <3

Kl 12 hade vi lunchpaus, för att sedan köra vidare mellan kl 13-14.30. Blev lite vegetariska rester från igår Zucchini och majs fritters tillsammans med sötpotatis och sallad samt en god sås gjord på sirascha.

Senare på eftermiddagen tog jag en promenad till centrum för ett besök hos min dietist. Gud vilken vårvärme vi hade i luften idag, här i Stockholm <3 Hade ni vårvärme hos er idag?

Besöket hos dietisten gick bra, jag hade gjort framsteg med vikten. Vilket känns skönt, då jag varit orolig att jag inte ska ha gått upp något! Men det hade jag, så förhoppningsvis kan jag börja träna mer inom en snar framtid <3 Efter besöket hämtade pappa upp mig och vi övningskörde en timme. Första halvtimmen gick bra sen hamnade mina tankar på annat vilket gjorde så att jag tappa fokus och körning gick inte så bra som jag önska.

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer