GYMMET OCH ÅNGEST

Hej på er va några dagar sen vi hördes sist. Iallafall igår hade vi NP i svenska läsförstålese, det kändes okej. Var så nervös inför det igår för läsförståelse är något jag inte är så bra på . Men det var iallafall flera olika texter man skulle läsa och sedan svara på frågor till. Tyckte att vissa frågor till vissa texter var lite klurigare än andra så på vissa frågor kändes det bättre än andra.

Idag hade vi en vanlig skoldag utan några NP så det var skönt. Dock på NO idag hade vi en labrapport man skulle skriva helt utifrån sina egna kunskaper man lärt sig under högstadiet, vilket inte alls kändes bra tyvärr:( Runt 19.30 idag hade jag ett PTpass inbokat med min PT på sats, så vi körde ett pass på 30 minuter. Det blev ett benpass idag, jag kan säga efter passat när jag skulle gå kändes det som mina ben skulle trilla ihop typ. Men det var så skönt att gymma har inte gått till gymmet sen i lördags så det var superskönt att komma iväg och köra ett pass med min PT.

Imorgon har vi NP i svenska igen och då ska man skriva någon typ av text. Dock har de spridit sig på sociala medier bland alla nior i hela Sverige. Vilket har gjort att vi kommer få ett helt nytt tema, vilket betyder också att vi kommer behöva läsa om alla texter som tar massa onödig tid. Blir så trött på folk som förstör för alla andra.

Efter jag slutat imorrn har jag en klipptid inbokad klockan 14 hos frisören. Ska bli så skönt att fräscha till mitt hår har inte gjort sen september, så känns som det behövs verkligen. Efter jag är klar där ska jag möta upp en kompis i centrum och bara hänga, senaste gången vi sågs var i höstas tror jag så det var ett tag sen. Det ska iallafall bli mysigt att ses.

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn ska va i skolan 07.50 imorrn så måste verkligen sova nu.

Säger god natt med en bild från varma Lanzarote:)

LouiseEdling

  • Hälsa

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg