FULL VACCINERAD

Idag var sista jobbdagen på ett tag nu har jag 10 dagars semester att se framför mig. Förutom min sista jobbdag på ett tag var det även min riktiga första dag själv. Så typiskt att nu när jag kommit in det ska vara ledig lite längre. Men det ska bli skönt och härligt med lite längre ledighet <3 Direkt efter jobbet tog jag tåget hem för att returnera ett paket för att sedan ta mig till kista mässan och få min andra dos vaccin. Nu är jag full vaccinerad HURRRA!

Älskar min nya tröja jag klickade hem från Zara på deras rea <3

Efter vaccinationen satte jag mig på tåget ut till Nynäshamn där mamma hämtade upp mig med båten. För att sedan åka vidare ut till ön/landet. Natten ska spenderas här ute på ön med delar av familjen inför midsommarfirandet här ute imorgon,

Planerna för midsommar och morgondagen ser ut så att min moster med familj kommer hit på förmiddagen och vi ska fixa inför midsommarlunchen. Sen kommer även några familjekompisar över på midsommarlunch<3 Efter det ska jag åka hem och möta upp några kompisar hos mig. Planen är att vi ska äta middag tillsammans och sen eventuellt vidare på en fest.

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh vilken känsla det måste vara!

nouw.com/celinelundqvists
saranilsander
saranilsander,

Så fin tröja från Zara och vad skönt att vara full vaccinerad! Hoppas du får en superbra midsommar! <33

nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,

Härligt att vara fullt vaccinerad!

nouw.com/emmapetersson
oliviamalm
oliviamalm ,

Men gud så skönt för dig

nouw.com/oliviamalm
stylesbyalva
stylesbyalva,

Så skönt att vara klar!! Hoppas verkligen man får ta sprutan snart!🙏���

nouw.com/stylesbyalva