FÖRSTA DAGARNA SOM UNDERSKÖTERSKA

Hej!

Hur mår ni? Jag har inte riktigt kommit in i mina rutiner än när det kommer till bloggen än. Det känns konstigt att jag inte har några måsten/lektioner att förhålla mig till. Utan nu är det sommar och jobb som står på schemat för kommande månader. Så konstigt att jag nu kan titulera mig som undersköterska och har börjat jobba inom vården. GALET!

Bloggen har kommit lite efter som ni märkt och det är för att jag inte riktigt kommit in några rutiner än med mitt "nya liv". Jag tycker det är svårt att komma på inlägg att skriva/hitta inspiration.

Vad vill ni läsa på bloggen framöver? Kommentera nedan!

Lite bilder från senaste dagarna som bland annat har spenderats ute på landet.

Idag gjorde jag iallafall min andra introduktions dag utav 5 som undersköterska. Vilket kändes bra, det är mycket att ta in men jag känner mig tryggare idag än igår. Det är mycket kontroller som ska tas och registreras in i journaler, som jag måste lära mig. Men för varje dag blir det ett steg framåt. Extra roligt dessutom att min kompis har fått anställning på samma avdelning som mig, då har vi varandra <3

Planerna för resten av veckan ser ut så att imorgon fm ska jag på två läkarbesök innan jag börjar jobba 13.30. Sen är det jobb fre och lör, på söndag ska jag troligtvis barnpassa några timmar <3 Utöver det hoppas jag kunna träffa lite kompisar till helgen, då det ska bli kanon väder i Stockholm kommande dagar!

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Va spännande för dig med en helt ny värld så där inom sjukvården, men jag förstår att det är mycket att lära och ta in 😊 Inte långt kvar till helg nu och jag ser att du har en del härligt planerat, hoppas att du får en fin helg och att vädret håller i sig <3

nouw.com/missminnea
seagullcrying
seagullcrying,

Hade velat läsa lite om vad du har för förväntningar och förhoppningar om ditt nya liv med jobb etc 😊

nouw.com/seagullcrying
stylesbyalva
stylesbyalva,

Så spännande!! Stort lycka till<3

nouw.com/stylesbyalva
julialehtola
julialehtola,

Vad roligt! Grattis och lycka till! Du behövs <3

nouw.com/julialehtola
BlubbBeauty
BlubbBeauty,

Spännande, lycka till! 😊

nouw.com/blubbbeauty