FAVORIT PRODUKTER

I det här inlägget tänkte jag visa mina 5 favorit produkter just nu, mina favoriter ändras hela tiden men det här är mina favoriter just nu.

Det här är min favorit concealer palett, den kommer ifrån Wet n Wild. Det jag gillar med den här är att den har 4 olika färger och att den är väldigt billigt. Det enda negativa är att man kan bli lite kakig av den ibland.

Här kan ni köpa den för 55 kr : https://www.cocopanda.se/product/3042692/wet-n-wild-cover-all-concealer-palette-e61462

Det här är min favorit setting spray den heter MATTE FINISH FINI MAT och kommer ifrån nyx. Tycker den funkar superbra har inte testat någon annan men älskar denna. Den funkar mycket bättre en primer tycker jag.

Här kan ni köpa den för 89 kr: https://www.cocopanda.se/product/3049873/nyx-prof-makeup-make-up-setting-spray-matte-finish-long-lasting

Det här är min absoluta favorit highlighter från too faced, jag har den i färgen warm glow. Älskar verkligen den här.

Jag köpte den på Sephora för cirka 270 kr, det går även att köpa den på deras egna hemsida.

Det här är min nästa favorit. Det är en ögonbryns penna från loreal paris, jag har den i färgen brunette. Jag har provat väldigt många produkter för att fylla i mina ögonbryn b.l.a nyx, kicks och anastasia. Men ingen har funkat bra, men den här funkar bra. Den är väldigt prisvärd och bra tycker jag, rekomend, rekomend.

Jag köpte den på H&M för cirka 90 kr, den finns även på kicks.

Min sista favorit är den här ögonbryns gelén från benefit. Älskar verkligen den!!! Den gör så att brynen sitter som du vill och den är bara superbra.

Jag köpte den på sephora för cirka 200 kr men man kan också beställa från deras egna hemsida.

Vi hörs snart igen/L

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg