EN VECKA SEN SIST

Onsdag igen och en vecka sen vi hördes sist. Jag har haft fullt upp med jobb och annat roligt senaste dagarna<3 I början av veckan gick vi alla nya timanställda 2 utbildningsdagar på avdelningen där vi fick lära oss mer om alla maskiner vi kommer använda oss av. Vilket var väldigt roligt och lärorikt! Idag har jag haft min första dag själv, då jag inte går med någon handledare. Det gick bra, men det var lite nervöst. Imorgon är min "sista" dag innan jag går på semester under 10 dagar, vilket ska bli skönt. Lite tråkigt att det blev så tätt inpå min inskolning eftersom jag precis kommit in i allt nu.

/I lördags mötte jag upp Cornelia efter jobbet, vi tog en runda på stan och en drink på Thelins i kungsträdgården. Så mysigt där, TIPS!

Jag hoppas att under mina lediga dagar få igång bloggen igen och uppdatera er mer regelbundet. Senaste dagarna har fokuset bara varit på jobb och återhämtning. Det tar på krafterna att gå upp kl 05.15 varje morgon och sedan jobba 8 timmar. Men snart är jag förhoppningsvis tillbaka på banan igen med allt.

/Jag och mamma tog oss ett kvällsdopp häromkvällen. Trodde det skulle vara lite kallt, men det var riktigt skönt!

Dagen gick bra och nu är jag hemma sen några timmar tillbaka. Direkt efter jobbet åkte jag iväg och hämtade ut två paket med lite sommarkläder. Nu har första halvleken i fotbollsmatchen passerat och det står 1-0 till Sverige HURRA. Snart är det dags för middag tror det blir något vegetariskt till mig och efter det ska jag ta en lång dusch och packa lite. Imorgon efter jobbet åker jag ut till ön då resten av familjen ska ut dit för midsommarfirande <3

Vad har ni för midsommarplaner?

LouiseEdling

  • Postad i: Vardag

Gillar