EN LYCKAD KVÄLL

Hej, i torsdags fyllde jag år. Så att igår var jag ute och åt middag med mina vänner, på en restraung i gamla stan vid namn paganini. Det var första gången jag var där, jag fick ett väldigt bra intryck av restraungen. Den var så mysigt inrett, väldigt bra och snabb service och maten var så himla god. Den maträtten jag åt där igår var nog den godaste jag ätit när de kommer till pasta. Den var så sjukt god, jag rekommenderar er varmt att gå dit.

Jag började med att beställa in lite tappenad som vi alla delade på så god olivtapenad. Sen beställde jag in pumpa fyllda Pastaknyten med krossad amaretti, getost & rostade pumpa kärnor. Det var något av de godaste jag ätit i pasta väg. Den var så himmelsk god, ni måste testa den om ni går dit. För att avsluta denna underbara middag beställde jag och Nora in en chokladfondant och dela på. Den var inte riktgt som vi hade hoppats på, då den inte rann när vi delade den. Men den var god, men inte den bästa.


Nu ska jag sätta mig och plugga och sen ska jag försöka hinna redigera lite på vloggen från min födelsedag. Så att den kan komma upp i veckan.

Puss/Louise

LouiseEdling

  • Recept

Gillar

Kommentarer