DAGSUTFLYKT

Hej!

Hur mår ni? Sist vi hördes var jag ute på landet, sen dess har jag varit hemma och jobbat två dagar. Men nu är jag tillbaka på landet och ska njuta av min lediga helg här.

I onsdags när jag var här ute gjorde vi och morfar en utflykt till Ålö. Vi tog vår "stora" båt och puttrade bort till Ålö , som tog oss ca 25 minuter innan vi var framme. Ålö är en ö beläggen mellan Rånö och Utö, i södra delen av Stockholms skärgård. En väldigt liten ö med fin natur, några hus och en restaurang. Vi åkte dit på utflykt för att besöka restaurangen som vi hört mycket gott om!

När vi kom fram la vi till båten på bryggan innan vi gick mot restaurangen. Vi slog oss ner på båthaket, gud så mysig stället det var <3

Till lunch beställde jag in deras populära toast Jim & Jacob, som var väldigt mumsig. Dom andra tog sill, blandade skaldjur/från havet och toastskagen. Vi alla blev väldigt mätta och belåtna efter den härliga lunchen <3

Ifall ni är i Stockholms skärgård tycker jag verkligen ni ska ta tillfället i akt och besöka någon av alla fina öar som finns runt omkring i skärgården.

Ha en fin kväll <3

LouiseEdling

  • Postad i: Vardag

Gillar