CHILLDAG

Hejsan på er i det här blogginlägget tänkte jag berätta om min dag hur den var och vad jag gjorde osv. Som jag skrev tidigare idag så var det dåligt väder, det regna och va mulet. Så jag bestämde mig för att städa och rensa mitt rum, jättetråkigt men det behövs. Mitt rum hos min mamma är så litet, så fort nåt ligger på golvet blir det stökigt.

Efter att jag städat nån timme så käka vi typ lite lunch, vi åt mini pizzor från Picard. Har aldrig ätit sånna förut men det var så goda.

Efter lite lunch så gick jag ut med våran hund i området där vi bor. Som tur var regna det inte så jag blev inte blött, men när jag kom hem efter promenaden ösregnade det.

Efter hundpromenaden begav jag och min familj oss till Ikea för att titta lite :) Vi skulle egentligen inte köpa nåt men vi kom ut med en kasse fylld av köksgrejer och lite blommor.

Sen drog jag och min syster hem till våran pappa för att spendera veckan där. Så nu har vi bara käkat och nu sitter jag och skriver detta. Funderar på om jag ska fixa mina ögonbryn ikväll och lägga ansiktsmask och så ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Om jag gör typ spa kväll kommer det inlägg om det :)

Vi hörs snart igen/ L

LouiseEdling

Gillar

Liknande inlägg