Årliga utflykten till växbo

Varje sommar så långt kan jag kan minnas har vi alltid besökt Växbo för en lunch och titt runt deras verksamhet. I Växbo som det kallas hittar du deras restaurang, café, bageri, växbolin och små butiker med hemslöjdade produkter och mängder av godsaker. Idag var det dags för vårt årliga sommarbesök där. Strax efter kl 12 satte vi oss i bilen och körde mot Växbo <3

Direkt när vi kom fram satte vi oss på Växbo krogs uteservering för en lunch. Jag tog deras vegetariska dagens som var Eldost med gröna tomater, italiensk hårdost, picklade grönsaker och kökets majonnäs. Vilket jag gjorde helt rätt i, för den var otroligt god. Dessutom var den producerad i närheten, vilket jag tyckte var lite roligt! Alltid roligt att testa nya saker som är lokalproducerade.

Efter lunch och tittande runt småbutikerna i Växbo, satte vi oss i bilen igen för att åka till Växbo Café. Ett nyupptäckt café som vi hittade förra sommaren, som gör hemmagjord glass. Vilket har blivit ett nytt favorit ställe för glass! Där blev det en varsin glass, jag tog två kulor med hasselnöt och salt smörkola. MUMS!!! När jag äter glass föredrar jag ofta mjukglass eller gelato.

Vad gillar ni för glass?

#bestofnouw #ledig #nouw #nouwinfluencer #summer

LouiseEdling

  • Postad i: Vardag

Gillar