Älskar fjällen!!!

Nu är vi hemma i gråa Stockholm igen efter några härliga dagar i soliga Vemdalen. Tanken var ju att jag skulle uppdatera er varje dag därifrån men så blev de inte. Här kommer istället en summering från vår resa.

Varje kväll bjöds de på 3 rätters!!! Maten var så otroligt god och fin. Det blev att jag åt mycket vegetariskt, eftersom jag inte äter "rött kött"". Klagar jag inte på, dom var otroligt kreativa med det vegetariska.

Att få vakna upp till soluppgång och ett glittrande vitt vinterland, gjorde mig helt lycklig!! Önska vi kunde få lite sol här i Stockholm, så trött på det gråa och regnet. Mådde så bra av att få vara ute, åka skidor och se solen uppe i fjällen. Hoppas att vi får se lite sol eller snö här i Stockholm snart.

Älskar den fina trädgården dom hade mitt inne i hotellet. Blev helt pirrig varje morgon av att få vakna upp till snön och solstrålarna som lös in i rummet.

Det blev en hel del skidåkning, som jag skrev i mitt förra inlägg ställer jag in mig på att jag inte kan. Men det GICK BRA!!! Jag trivs bäst i att åka i dom enklare backarna blåa & gröna, så jag åkte bara sånna backar. Känner mig stolt att jag kommer över "tröskeln" att våga ställa mig på skidor igen och glida ner för backarna. Blev till och med så att jag åkte själv några åk i backarna!!! Känner mig så glad & stolt över att jag kom över min rädsla och vågade det.

Förutom mycket skidåkning blev de många koppar varmchoklad. Gud vad jag älskar det efter att varit ute en kall dag<3

Innan de bar av för hemfärd igår besökte vi ett vattenfall, något jag aldrig har gjort innan vad jag minns. Helt magiskt att den Svenska naturen kan vara så vacker!! Måste utforska svenska naturen mer efter vårt besök till vattenfallet. Som avslut parkerad vi bilen och vandrade upp 1 km till Varggransstugan. Det blev en stor lunch med massa god mat och prat<3 Tips tips till er alla att besöka Varggransstugan, promenaden upp dit må vara lite jobbig men så värt det.

#bestofnouw #30dayschallenge

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Heja dig som vågade! 😍 ser så himla mysigt ut när folk åker till fjällen, jag kan inte pka något så jag hade kunnat stå för att dricka varmchoklad haha! 🥰

nouw.com/mcsoderholtz
oliviamalm
oliviamalm ,

Vilka fina bilder <33

nouw.com/oliviamalm
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag älskar också fjällen ❤️ Ni verkar ha haft det så mysigt också! Verkligen otroligt fina bilder ❤️

nouw.com/agnesmathilda
Angerts
Angerts,

Så mysigt! Riktigt avis!! 😍😍

nouw.com/angerts
sofiahaag
sofiahaag,

Jag har faktiskt aldrig åkt skidor, men ser väldigt mysigt ut!! Snö och sol är ju ändå en magisk kombination 😍

nouw.com/sofiahaag
hilmak
hilmak,

Sååå avis!! 😍

nouw.com/hilmak
celinelundqvists
celinelundqvists,
StarOfUsA
StarOfUsA,

Vad härligt ni ser ut att ha haft det!

nouw.com/starofusa
paamcakees
paamcakees,

Det ser ut som ni haft det fantastiskt ❄️

nouw.com/paamcakees
seagullcrying
seagullcrying,

Älskar helt klart fjällen också 😊 En helt annan luft där uppe dessutom

nouw.com/seagullcrying